Horoscop zilnic 11 aprilie 2020. Capricornii au motive să devină agresivi, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce își rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 11 aprilie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

De astăzi, Mercur îți este de ajutor în toate procesele de comunicare, de acumulare de cunoștințe noi, dar și în negocieri. Vei observa și o îmbunătățire a stării de sănătate și o dispoziție de a relaționa cu cât mai multe persoane.

Taur

De astăzi Mercur nu se află în cea mai bună poziție al lui, însă ai putea să te folosești de astrul comunicării, pentru un proces de introspecție și pentru a analiza ceea ce nu a mers în relație, în relațiile cu colegii, cu șefii sau în îndeplinirea sarcinilor la locul de muncă.

Gemeni

De astăzi, Mercur dinamizează axa sentimentală, așa că-ți va fi mult mai ușor să afli lucruri despre cineva care îți place. Prietenii sau persoanele care îl cunosc, îți vor fi de mare ajutor, în sensul că-ți vei face o părere dacă sunteți potriviți sau nu.

Rac

Dacă aștepți un raspuns legat de un job, să semnezi un contract sau începi o negociere, acest lucru ar putea să se contureze începând de astăzi, de când Mercur, astrul negocierilor, ajunge în sfera socio-profesională.

Leu

De astăzi, de când Mercur, astrul comunicării, ajunge în sectorul care indică viața socială, ai putea să cunoști multe persoane noi și nu este exclus să te apropii de cineva cu care ai pasiuni comune. Totodată, vei fi interesată să acumulezi informație pentru a susține un test, examen sau concurs.

Fecioară

De astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Berbec, într-o casă a transformărilor, așa că nu este de mirare dacă vei începe un proces de reevaluare a vieții tale personale sa profesionale. La serviciu, cu cât folosești tehnologia mai mult, cu atât rezultatele vor fi mai bune.

Balanță

Astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Berbec, și va întări aspectele comunicării cu o persoană cu care ai reluat legătura recent. Dacă ești deja într-o relație sau un mariaj, Mercur vine să rezolve problemele prin comunicare deschisă.

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți aduce intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în casa muncii și a sănătății. Așadar, începi reorganizarea vieții profesionale, iar în ceea ce privește stilul de viață, decizi să ai mai multă grijă de tine.

Săgetător

Cu Luna prin casa personalității, astăzi, simți nevoia sa te afirmi, să comunici, să afli lucruri interesante din diverse domenii, trimiți mesaje la persoane aflate în străinătate și visezi la o călătorie. Mercur, astrul comunicării, ajunge în Berbec, în sectorul amoros, așa că, urmează o perioadă în care-ți vei pune tot felul de întrebări cu privire la relația în care ești și la acțiunile tale.

Capricorn

Astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Berbec în sectorul familiei, locuinței și al relațiilor cu părinții și alti membrii apropiați. Cum Mercur în Berbec este mai direct și agresiv, ești sfătuită să nu dai curs la dispute aprinse!

Vărsător

Astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în Berbec, în casa comunicării și a schimbului de idei. Este un aspect bun pentru acumularea de informație, pentru dezbateri sau pentru promovarea unei idei, proiect, mai ales dacă lucrezi în presă, marketing, vânzări sau comerț. 

Pești

Posibil astăzi să identifici ceea ce te-ar face să-ți îmbunătățești performanța la locul de muncă, nu de alta, dar Mercur, odată intrat în Berbec, pe casa banilor, te-ar ajuta să-ți mărești veniturile dacă știi să te pui în valoare.

 
Un cântăreț anonim, pe primul loc în Trending - Trending Review cu Daragiu - Episodul 24
 

related posts