Horoscop zilnic 11 aprilie 2021. Capricornii se simt atrași de un bărbat nepotrivit, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 11 aprilie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Contextul astral de astăzi, în care Luna se apropie de Mercur, astrul comunicării, în zodia ta, favorizează interacțiunile, comunicarea, exprimarea ideilor, negocierile și deplasările. S-ar putea să ai niște discuții legate de bani și de niște datorii sau proiecte pe care le ai în comun cu un prieten și care nu se pot desfășura conform planurilor voastre.

 

Taur

 

S-ar putea, astăzi, să te confrunți cu schimbări de dispoziție, să vrei să iei niște decizii, dar să nu poți, pentru că nu ești hotărâtă. Cu partenerul este posibil să ai niște neînțelegeri cu privire la finanțele comune.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți rezervă surprize de la prieteni. Primești vești, telefoane sau chiar vizite neașteptate de la persoane cu care nu ai mai vorbit de o lungă perioadă de timp. În partea a doua a zilei, te ocupi de chestiunile gospodărești.

 

Rac

 

Posibil, în prima parte a zilei, să faci niște deplasări pe distanțe scurte, pentru a-ți ajuta unul dintre părinți într-o chestiune administrativă a locuinței. Ești nemulțumită de faptul că nu poți pleca într-o minivacanță, din cauza lipsei finanțelor și cauți metode de relaxare sau de petrecere a timpului cu partenerul sau cu copiii, dacă ești părinte.

 

Leu


În sfera profesională, ești capabilă, astăzi, să comunici ideile tale cu mai multă maturitate decât de obicei și vei face o impresie bună. Ești activă în sfera socială, iei legătura cu prietenii din străinătate și faceți planuri de a petrece vacanța împreună. Posibil să încerci să faci o rezervare.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația resurselor pe care le deții în comun cu partenerul de cuplu. Posibil să primești și o sumă de bani sau să returnezi o datorie. Dacă ești singură, se întrevede o zi în care ieși la o întâlnire și primești un cadou. Dacă ești într-o relație mai veche, ești tentată să afli unele lucruri pe care ți le ascunde partenerul și acest lucru să ducă la tensionarea relației.

 

Balanță

 

Profită de contextul astral de astăzi să-ți faci ordine în planul relațional, să lămurești unele aspecte, să te reconectezi cu partenerul sau să-ți consolidezi relația! Dacă ești singură, cunoști pe cineva prin mijloacele moderne de comunicare și încerci să afli cât mai multe, să-ți dai seama dacă vă potriviți.

 

Scorpion

 

În urma unor conversații cu colegii de serviciu afli niște modificări, care vor avea loc în următoarea perioadă, în sarcinile și programul de lucru. În partea a doua a zilei, ai tendința să cheltui mai mult decât îți poți permite sau să faci niște împrumuturi. Astrele îți recomandă să-ți achiți datoriile și să-ți gestioneazi eficient resursele, pentru a nu ajunge în situația în care să nu poți returna banii.

 

Săgetător

 

Configurația astrală a zilei îți aduce dispoziție de distracție, de aventură, să faci sport, o drumeție sau o plimbare prin parc sau în afara orașului. Totodată, vei avea discuții lungi cu partenerul de cuplu legate de planurile voastre împreună.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă și chestiunile gospodărești, faci planuri cu familia pentru sărbătorile care se apropie și cauți să cumperi din timp cadouri. În planul sentimental, este posibil să ai o nemulțumire sau să fii atrasă de persoane nepotrivite.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru locul de muncă. S-ar putea să fii nevoită să înveți ceva nou dacă dorești să-ți schimbi serviciul. Dialogul cu cineva apropiat te determină să iei în calcul schimbarea unor principii de viață care au legătură cu activitatea profesională.

 

Pești

 

Preocuparea ta principală de astăzi este sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă. Posibil să faci niște deplasări, la cumpărături, împreună cu partenerul de cuplu, însă recomandarea este să amâni achiziționarea unor bunuri de valoare mai mare, pentru că aspectele astrale îți aduc schimbări de stare și este posibil să ajungi acasă și să nu-ți mai placă ce ai cumpărat.

 

Madonna a descoperit secretul tinereții veșnice! - Trending Review cu Daragiu

 

related posts

Modifică setările cookies