Horoscop zilnic 11 aprilie 2022. Peștii încearcă să se împace cu o rudă cu care au avut neînțelegeri, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 11 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Mercur, guvernatorul casei muncii, în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din activități extraprofesionale. Ai timp, până la finalul lunii, să iei decizii ce implică încasarea unor sume de bani sau cheltuirea acestora. Se anunță o perioadă bună pentru suplimentarea veniturilor, așa că nu rata șansele care vin spre tine!

 

Taur

 

Registrul astral de astăzi anunță intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia ta. Va fi de un real ajutor în toate formele de dialog, negocieri și acumulare de cunoștințe. Urmează o perioadă, până la finalul lunii, în care vei fi rațională și echilibrată în gândire, iar deciziile pe care le vei lua vor fi bune pe termen lung.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Taur și până la finalul lunii, te invită la un bilanț personal și în ce privește familia, relația cu părinții, o analiză privind gestionarea cât mai bună a patrimoniului, a unui imobil, de pe urma căruia poți obține beneficii financiare.

 

Rac


Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Taur, pe sectorul prietenilor, protectorilor și planurilor de viitor. Din punct de vedere profesional, până la finalul lunii, ai parte de dialoguri cu persoane, care te recomandă într-o funcție, post, proiect. Relațiile cu prietenii și viața socială se intensifică și participi la mai multe evenimente.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Mercur, astrul comunicării și negocierilor, în zodia Taur, pe sectorul carierei, ambițiilor profesionale, imaginii, statutului personal și relațiilor cu șefii. Așadar, urmează o perioadă, până la finalul lunii, în care acțiunile tale, în sfera profesională, vor prinde contur, se consolidează poziția la serviciu sau primești propuneri de a face o schimbare.


Fecioară

 

Începând de astăzi și până la finalul lunii, Mercur, astrul care te guvernează, își începe tranzitul prin zodia Taur, respectiv prin sectorul înțelepciunii, conștiinței, principiilor, convingerilor de viață, călătoriilor, schimburilor de experiență profesională, studiilor. Așadar, vei fi interesată de aceste domenii, de carieră, de programarea unei călătorii.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Taur și până la finalul lunii va opera în chip favorabil în toate acțiunile întreprinse în sfera financiară, a banilor pe care îi deții cu partenerul de cuplu, a banilor care provin din alte surse decât salariile și a banilor pe care ai putea să îi obții dintr-un credit, împrumut, moștenire.

 

Scorpion

 

Mercur, astrul comunicării, ajunge, astăzi, în zodia Taur, în sectorul relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor și până la finalul lunii va aduce cooperare și dialoguri în toate relațiile, fie personale, fie profesionale. Dacă ai de lămurit o situație, acum este momentul, pentru că vei știi cum să pui problema, astfel încât să se ajungă la o înțelegere.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi și până la finalul lunii, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Taur, respectiv, casa muncii și sănătății. Profită de acest tranzit astral pentru a face ordine la serviciu, pentru a reorganiza munca, sarcinile. Totodată, ar fi recomandat să ai niște dialoguri cu colegii cu care au existat neînțelegeri, pentru a putea elimina tensiunile. În ce privește sănătatea, s-ar putea să găsești un tratament la o afecțiune mai veche.


Capricorn


Începând de astăzi și până la finalul lunii, Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze zodia Taur, respectiv sectorul sentimental, al aventurii, romantismului, creativității. Așadar, s-ar putea să faci declarații, să ai niște dialoguri lămuritoare cu privire la o chestiune care te frământă. Dacă ești singură, cauți un partener cu care să ai aceleași viziuni sau te lași cucerită de o persoană care te impresionează prin cunoștințele sale.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi și până la finalul lunii, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Taur, respectiv sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, relațiilor cu părinții. Așadar, s-ar putea să inițiezi niște dialoguri legate de patrimoniu, de obținerea unor beneficii de pe urma valorificării unui imobil. Posibil să fi interesată să faci o tranzacție imobiliară, un schimb de locuință.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Taur, respectiv casa comunicării și va susține toate formele de învățare, activitățile intelectuale și obținerea unor informații de care ai nevoie. Posibil să începi cursuri, să faci mai multe deplasări, să încerci să te împaci cu o rudă/vecin cu care ai avut neînțelegeri.

related posts

Modifică setările cookies