Horoscop zilnic 11 aprilie 2023. Gemenii au dispoziție de flirt, cuceriri, se îndrăgostesc ușor și vor să-și trăiască viața


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 11 aprilie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Venus, guvernatorul casei relațiilor, ajunge în zodia Gemeni, astăzi, pe sectorul comunicării, dezbaterilor, deplasărilor, gândirii, negocierilor, învățării. Așadar, micul benefic va opera în favoarea ta în toate interacționările pe care le vei avea, acumulezi ușor informație și te remarci prin idei și comunicare. De asemenea, te poți îndrăgosti foarte ușor, și la fel de ușor poate să-ți treacă.

 

Taur

Venus, guvernatoarea ta, intră astăzi în zodia Gemeni, pe sectorul financiar și îmbunătățește situația financiară. Însă așa cum vei încasa banii, așa îi vei și cheltui, pentru că nu vei ține cont de nimic, atunci când îți dorești ceva.

 

Gemeni

Venus, micul benefic, începe să-ți traverseze zodia, și te poți considera noroacoasa perioadei, pentru că vei avea protecție și va opera în favoarea ta pe toate planurile. Ai farmec, te faci plăcută, îți schimbi garderoba și look-ul și ai mai multă încredere în tine. De asemenea, ai dispoziție de flirt, cuceriri, aventuri romantice, te îndrăgostești ușor și vrei să-ți trăiești viața.

  

Rac

Venus, micul benefic, începe să traverseze de astăzi zodia Gemeni, respectiv sectorul frământărilor interioare și trecutului. Pentru că Venus guvernează casa familiei, s-ar putea să urmeze o perioadă în care să meditezi, să ai o introspecție, să ai nevoie mai mult de familie, de părinți, să-ți încarci bateriile.

 

Leu

Cu Venus, micul benefic, începând de astăzi prin zodia Gemeni, prin casa prietenilor și planurilor de viitor, se amplifică viața socială și ai mai multe întâlniri cu prietenii. De asemenea, se leagă lucrurile într-un proiect pe care îl ai în derulare. Dacă ești singură, îți găsești partener prin intermediul prietenilor sau te apropii mai mult de un prieten.

 

Fecioară

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, începe să-ți traverseze casa carierei, relațiilor cu șefii, imaginii și reputației profesionale. Pentru că Venus este guvernatorul casei banilor, s-ar putea să obții o mărire salarială sau să ți se mărească veniturile dintr-o activitate extraprofesională. De asemenea, vin oportunități prin șefi, prin persoane cu autoritate sau cu putere de decizie.

 

Balanță

Venus, guvernatoarea ta, își începe traseul prin zodia Gemeni, prin sectorul studiilor, călătoriilor, lărgirii orizonturilor cunoașterii, principiilor și credințelor și  aduce oportunități în aceste domenii. S-ar putea să te îndrăgostești la drum, într-o călătorie, la un curs de dezvoltare personală.

 

Scorpion

Venus, micul benefic, își începe tranzitul prin zodia Gemeni, respectiv prin casa intereselor financiare, a intimității și transformărilor profunde. Situația financiară se poate îmbunătăți, ai noroc de bani sau reușești să achiți niște datorii mai repede. Planul intim se activează și el și s-ar putea să ai o conectare mai bună cu partenerul de cuplu.

 

Săgetător

Venus, planeta iubirii, începe să traverseze, de astăzi, zodia Gemeni, respectiv casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Urmează o perioadă favorabilă poveștilor de iubire, împăcărilor, înțelegerii și acordării mai multă atenție partenerului. Din punct de vedere profesional, se poate ajunge la înțelegeri, negocieri sau încheieri de contracte.

 

Capricorn

Venus, micul benefic, începe să traverseze de astăzi zodia Gemeni, respectiv casa muncii și sănătății și vei observa o îmbunătățire a relațiilor cu colegii, îți îndeplinești mai ușor sarcinile, poți primi șanse de a schimba jobul sau de a începe o activitate extraprofesională. De asemenea, starea de sănătate se poate îmbunătăți, dacă adopți un regim de viață sănătos și te odihnești mai mult.

 

Vărsător

Venus, micul benefic, începe să traverseze de astăzi zodia Gemeni, respectiv casa iubirii, fericirii, aventurilor romantice, copiilor, distracției, vacanțelor, pasiunilor și creativității. Te poți îndrăgosti, dacă ești singură, sau reîndrăgosti de partenerul de cuplu, să petreci clipe deosebite cu cei dragi, să pleci într-o vacanță, în care să te relaxezi.

 

Pești

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Gemeni, respectiv casa vieții de familie, căminului, relațiilor cu părinții și patrimoniului. Urmează o perioadă în care relațiile cu familia se îmbunătățesc și este posibil să-ți dorești o reamenajare a casei și spațiului de locuit. De asemenea, ai noroc în tranzacții imobiliare și administrarea patrimoniului.

related posts

Modifică setările cookies