Horoscop zilnic 11 august 2021. Balanțele vor descoperi că cineva e îndrăgostit de ele, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 11 august 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Preocupările principale de astăzi sunt legate de serviciu, iar la finalul zilei, dupa niște conversații cu șefii, ți se dă un buget și preiei conducerea unei echipe. Ai parte de simpatia acestora și au încredere că vei face treabă bună, așa că nu-ți rămâne decât să accepți și să te apuci de treabă.

 

Taur

 

Traversezi o perioadă în care ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul privind mentalitățile și principiile, dar și filosofia de viață. Dacă ești singură și ai trecut printr-o dezamăgire sentimentală, astăzi ai ocazia să cunoști pe cineva deosebit și să descoperi că persoana este mult mai potrivită decât fostul partener.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o soluție la o problemă privind spațiul de locuit. Posibil să fie nevoie să faci niște reparații sau să schimbi ceva în casă și surpriza este că vei găsi și fondurile financiare necesare pentru aceste schimbări.

 

Rac

 

Astăzi faci mai multe deplasări în scop administrativ, al locuinței sau te pregătești pentru un eveniment important din viața unui membru al familiei sau un prieten, care are loc în weekend. S-ar putea să aplanezi  pe seară și un conflict între doi prieteni sau unii membri ai familiei.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce încasarea unor sume de bani de la familie sau de pe urma valorificării unui imobil sau a administrării patrimoniului. Apar surprize și din sfera profesională sau unele schimbări la nivelul conducerii.

 

Fecioară

 

Astăzi, Luna face un aspect de conjuncție (alăturare) cu Venus, micul benefic și planeta iubirii, și ambele îți traversează zodia. Este un aspect favorabil relațiilor sentimentale, ai o stare bună, ești fericită și te bucuri de viață și de tot ce este frumos. Posibil în partea a doua a zilei să ai parte și de niște câștiguri financiare.

 

Balanță

 

Dacă ai avut probleme în dragoste, unul dintre aspectele astrale care se formează astăzi te ajută să reaprinzi pasiunea în cuplu sau dacă ești singură, te ajută să-ți revii și poți atrage o nouă relație. Așadar, fii cu băgare de seamă, pentru că nu se știe cine se îndrăgostește de tine!

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă succes în afaceri, într-o activitate independentă. Totodată, poți face o speculație financiară de pe urma căreia să-ți rotunjești conturile. În planul sentimental apare cineva din trecut și reiei legătura sau încerci să reînozi o relație.

 

Săgetător

 

Astăzi, ai numeroase ocazii de socializare și de dialoguri cu persoane cu funcție, cu autoritate sau putere de decizie. În planul sentimental traversezi o perioadă mai liniștită și nu mai ești așa preocupată de acest aspect. Cariera este pe primul plan și posibilitatea să avansezi într-o funcție sau să începi proiecte noi.

 

Capricorn

 

S-ar putea, astăzi, să înveți ceva nou sau poate te înscrii la un curs, pleci într-o călătorie sau într-o delagație, într-un schimb de experiență. Totodată, ești dornică să pleci în călătorii. Și cum Universul îți ascultă dorințele, poți primi vești din străinătate de la cineva care-ți face o invitație.

 

Vărsător

 

Astăzi sunt favorizate câștigurile și preocupările pentru bani, în special pentru banii care pot proveni prin intermediul altor persoane sau instituții. Poți achita un credit și te simți eliberată sau partenerul te anunță că a primit un bonus de la serviciu.

 

Pești

 

Astăzi este posibil să rezolvi niște chestiuni personale ale partenerului. Totodată, nu poți refuza să ajuți un coleg care are nevoie și trebuie să îi preiei sarcinile de muncă. În altă ordine de idei, în partea a doua a zilei, este accentuată dorința de a da un nou sens vieții și de a trasa o altă direcție profesională.

 

related posts

Modifică setările cookies