Horoscop zilnic 11 august 2022. Berbecii au o perioadă favorabilă poveștilor de iubire, ce se întâmplă cu Leii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 11 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia Leu, pe sectorul iubirii și aventurilor romantice. Așadar, este o perioadă favorabilă poveștilor de iubire și ai prijelul să-ți îmbunătățești relația de cuplu, prin acordarea de mai multă atenție partenerului. Dacă ești singură, ai impulsul de a cuceri și a te lăsa cucerită.

 

Taur

 

Începând de astăzi și până pe 5 septembrie Venus, guvernatoarea ta, tranversează zodia Leu, respectiv sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniul și relațiilor cu părinții. Urmează o perioadă în care relațiile cu familia sunt armonioase, reiei legătura cu persoane cu care ai avut neînțelegeri și reamenajezi spațiul de locuit.


Gemeni

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic și guvernatorul casei iubirii, traversează zodia Leu, respectiv sectorul comunicării, învățării, exprimării ideilor, acumulării de cunoștințe și deplasărilor. Vei avea noroc de informații utile, de a învăța usor lucruri noi. Cum Venus este planeta guvernatoare a casei iubirii, dacă ești singură, s-ar putea să-ți întâlnești partenerul la un drum scurt.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia Leu, pe sectorul financiar, la banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Situația financiară se poate îmbunătăți până pe 5 septembrie, dacă vei știi să negociezi niște contracte în favoarea ta.

 

Leu

 

Începând de astăzi și până pe 5 septembrie, Venus, micul benefic, începe să-ți traverseze zodia, respectiv sectorul identității și va opera în favoarea ta în toate domeniile vieții. Poate mai mult în cel al iubirii și aventurilor romantice, pentru că vei știi să te faci plăcută, plină de farmec, vei străluci și vei avea mulți admiratori.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia Leu, pe sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Vei încerca să-ți conservi energia, să o redirecționezi spre interior, să încerci să te reechilibrezi. Pot să apară persoane din trecut, care să te răscolească, dar recomandarea astrelor este doar să clarifici o situație rămasă nerezolvată.

 

Balanță

 

Începând de astăzi și până pe 5 septembrie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Leu, respectiv sectorul proiectelor de viitor, prietenilor și vieții sociale. Posibil să-ți faci planuri cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, poți avea parte de surprize, să începi o poveste de iubire cu cineva din anturajul tău.

 

Scorpion

 

Venus, micul benefic, începe să traverseze de astăzi zodia Leu, respectiv sectorul socio-profesional, imaginea și statutul personal, semn că se anunță o perioadă favorabilă în care-ți poți atinge obiectivele mult mai ușor. Șefii sunt de partea ta și te susțin în proiecte.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi și până pe 5 septembrie, Venus, micul benefic, începe să tranziteze zodia Leu, respectiv sectorul asociat perfecționării profesionale, călătoriilor, studiilor, principiilor și convingerilor de viață. Micul benefic va susține începerea unor studii, cursuri de dezvoltare personală, plecarea într-o călătorie pentru lărgirea orizonturilor cunoașterii. Dacă ești singură, te poți îndrăgosti într-o călătorie.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Leu, respectiv în sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul de cuplu, semn că situația financiară se poate îmbunățăți. De asemenea, planul intim se poate activa datorită lui Venus, planeta iubirii.

 

 

Vărsător

 

Relațiile tale se pot îmbunătăți grație lui Venus, planeta iubirii, care își începe tranzitul prin zodia Leu. Așadar, dacă au existat neînțelegeri, acum pot avea loc împăcări și mai multă pasiune în cuplu. Și relațiile profesionale ar putea să se îmbunătățească, să semnezi un contract profitabil.

 

Pești

 

Începând de astăzi și până pe 5 septembrie, Venus, micul benefic, începe să  tranziteze zodia Leu, respectiv sectorul asociat muncii, activităților profesionale și sănătății. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, Venus va opera în favoarea ta, iar sarcinile le vei îndeplini mult mai ușor. Relațiile cu colegii se îmbunătățesc și chiar te poți îndrăgosti de un coleg.

 

related posts

Modifică setările cookies