Horoscop zilnic 11 decembrie 2020. Capricornii au nemulțumiri în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 11 decembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna care traversează sectorul asociat avantajelor materiale, a banilor care provind din alte surse decât salariul, a moștenirilor, taxelor, impozitelor, creditelor, îți aduce preocupări pentru a rezolva unele chestiuni financiare. Totodată, vei discuta cu partenerul de cuplu subiecte legate de banii pe care îi dețineți la comun. La serviciu, șefii îți dau un buget pe care trebuie să îl administrezi după indicațiile lor.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi aduce unele blocaje, care privesc sarcinile tale de serviciu și posibilitatea de a rezolva unele chestiuni, care privesc acte/documente/aprobări. Nici în planul sentimental nu stai prea bine, pentru că nu vei fi pe aceeași lungime de undă cu partenerul pe niciun plan și de aici se pot isca conflicte.

 

Gemeni

 

S-ar putea să fii nevoită să-ți iei astăzi un liber de la serviciu, pentru că ai de rezolvat o serie de chestiuni, care apar neașteptat în familie. Posibil să trebuiască să rezolvi urgent unele chestiuni financiare, să faci niște drumuri pentru a pune în ordine o situație legată de patrimoniu.

 

Rac

 

Afli, astăzi, niște vești mai puțin plăcute, legate de rudele partenerului de cuplu și există neșansa să te cerți cu partenerul din cauza acțiunilor acestora. Înainte să intri în dispute, analizează la rece situația și nu proiecta pe partener nemulțumirile tale, pentru că acesta nu are nicio vină!

 

Leu

 

Astăzi, vei avea nevoie de o sumă de bani mai mare, pentru a rezolva niște chestiuni administrative a locuinței sau posibil niște reparații mai mari, care necesită achiziționarea unor lucruri care nu mai funcționează. Totodată, ești suport moral pentru unul dintre membrii familiei, care are o problemă la serviciu și nu știe cum să o rezolve.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi anunță situații conflictuale cu oricine intri în contact, așa că, sfatul astrelor este să eviți să-ți impui punctele de vedere față de partener, copii sau colegii de serviciu. Nu de alta, dar riști să strici niște relații. Și deplasări dacă ai de făcut, mai bine amână-le pentru următoarea zi, când configurația astrală este favorabilă!

 

Balanță


Un eveniment neprevăzut ar putea să-ți dea peste cap planurile financiare de astăzi. Posibil să fii nevoită să faci niște cheltuieli pentru casă, pentru familie sau pentru unul dintre membrii familiei. La serviciu ai un volum mare de muncă, iar în sfera sentimentală faci planuri cu partenerul de cuplu.

 

Scorpion

 

Cu Venus, micul benefic, în semnul nașterii tale, este momentul să exploatezi la maximum șansele tale profesionale, deoarece în curând acestea pot dispărea. Și în planul sentimental te poți bucura de o perioadă favorabilă, deci nu ai de ce să te plângi.

 

Săgetător

 

Lipsa ta de răbdare, în a analiza situațiile, a adus unele erori și mici pagube financiare, așa că astăzi va trebuie să descurci unele chestiuni financiare. Tot astăzi poți achita niște datorii sau descoperi că nu dispui de fondurile necesare schimbărilor pe care vrei să le faci în locuință.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să te confrunți cu unele neplăceri din partea celor cu care lucrezi sau din partea celor din familie, care încearcă să-și impună punctele de vedere. În planul sentimental, chiar dacă mai ai mici nemulțumiri, preferi să le ții pentru tine, până te lămurești dacă este necesar să deschizi un dialog.

 

Vărsător

 

Încerci, astăzi, să întorci în favoarea ta o situație, care apare în sfera profesională, pentru că vrei cu orice chip să obții un proiect. Totodată, ai de rezolvat niște chestiuni birocratice, pe care le-ai tot amânat și vrei să închei anul cu toate puse la punct.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi te face receptivă la problemele celorlalți și poți să oferi sfaturi utile din experiența ta. În partea a doua a zilei, faci niște deplasări pentru rezolvarea unor chestiuni administrative sau birocratice și ai parte de niște surprize. Pentru că ai un spirit justițiar mai pronunțat, nu te lași până nu faci dreptate într-o situație apărută la locul de muncă.

Share în bucate. Papanași fierți și papanași prăjiți

related posts

Modifică setările cookies