Horoscop zilnic 11 decembrie 2021. Taurii riscă să piardă o sumă de bani, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 11 decembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

S-ar putea, astăzi, să-ți faci prea multe speranțe privind o relație sau eforturile tale privind apropierea de o persoană pe care o dorești lângă tine, să nu fie cele pe care le aștepți. Îți dai seama și de unele diferențe de principii peste care nu poți trece. Decizi să stai retrasă, cu gândurile tale, să meditezi.

 

Taur

 

Se anunță o zi în care te preocupă relațiile cu prietenii, viața socială, apartenența la un grup și participarea la o întâlnire, o petrecere sau un eveniment social. Posibil să cheltui o sumă de bani mai mare pentru a-ți achiziționa produse vestimentare. Recomandarea astrelor este să fii, totuși, atentă la toate plățile pe care le faci, pentru că este posibil să apară și evenimente neprevăzute, să pierzi o sumă de bani. Totodată, nu te lăsa convinsă să intri acum într-un proiect cu prietenii, pentru că se va dovedi neprofitabil pe viitor!

 

Gemeni

 

Cu Marte, planeta acțiunii, pe ultima sută de metri în zodia Scorpion, în casa serviciul, s-ar putea să acționezi mai mult decât te așteptai. Deși ai avut o lună și jumătate să rezolvi o problemă apărută la serviciu, ai tot amânat, însă acum este momentul să demarezi ce ți-ai propus. În urma unor dialoguri cu șefii, s-ar putea să strici relațiile cu unii dintre colegi.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să faci o deplasare scurtă la părinți sau la rudele partenerului de cuplu. Deși ești înconjurată de familie, gândurile tale sunt la serviciu, la planurile și strategiile pe termen lung, la o situație pe care trebuie să o predai. S-ar putea să primești și o ofertă de job venită prin partenerul de cuplu.

 

Leu

 

Discuții și neînțelegeri apar, astăzi, în relația cu partenerul de cuplu, legate de administrarea banilor sau poate de faptul că ai nevoie de câteva zile de relaxare. Cum nu stai foarte bine cu banii, este exclus să achiziționezi un sejur, însă salvarea vine de la niște prieteni, care te invită cu ei, să petreceți weekendul, la părinții acestora, într-un loc liniștit.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi dinamizează sectorul relațiilor și asocierilor, dar și casa comunicării și a deplasărilor, așa că vei avea mai multe drumuri de făcut, posibil cumpărături pentru sărbători și vei lua legătura cu prieteni sau cunoștințe cu care nu ai mai vorbit de mult. Totodată, partenerul te susține în deciziile pe care vrei să le iei legate de sfera profesională.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să intervină unele evenimente, situații la locul de muncă sau privind starea de sănătate și să fii mai agitată. Atenție la faptul că suprasolicitarea ar putea să-ți dăuneze! Ia lucrurile mai ușor și dacă vezi că există riscul să te cerți cu cineva, încearcă și păstrează-ți cumpătul!

 

Scorpion

 

Te simți foarte obosită și ai nevoie de mai multă odihnă, însă volumul mare de muncă de la serviciu ar putea să-ți dea peste cap planurile de weekend. Dacă ești nevoită să lucrezi și nu are cine să te ajute, atunci gândește-te să-ți iei niște zile libere săptămâna viitoare, pentru a te recupera fizic și psihic.

 

Săgetător

 

Astăzi, faci un drum la părinți să rezolvi niște chestiuni care au legătura cu casa, patrimoniul sau o moștenire. Trebuie să iei niște semnături pentru a putea demara o acțiune. Contextul astral predispune și la conflicte de idei, așa că ar trebui să dai dovadă de calm și răbdare în relația cu părinții. Totodată, te preocupă chestiunile gospodărești și încerci să mai delegi partenerului din sarcini.

 

Capricorn

 

Se anunță o zi destul de aglomerată la capitolul informație, deplasări, schimburi de idei, opinii și acumulare de cunoștințe. Dacă ai de susținut un examen sau o testare, s-ar putea să depui eforturi mai mari să înveți. În partea a doua a zilei, apar surprize la o deplasare scurtă.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară, pentru că încerci să reduci niște costuri, să reorganizezi și să găsești un echilibru între sumele încasate și cheltuieli. Totodată, unele dialoguri cu partenerul de cuplu s-ar putea transforma în certuri din cauza banilor, așa că încercați și faceți un compromis.

 

Pești

 

Luna îți traversează, astăzi, casa personalității și-ți imprimă multă sensibilitate și nevoie de siguranță emoțională, așa că orice eveniment sau informație, care vine spre tine s-ar putea să te destabilizeze emoțional. Partenerul de cuplu îți este alături, iar dialogul cu acesta îți aduce o soluție la o problemă care te frământă.

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies