Horoscop zilnic 11 decembrie 2022. Racii fac compromisuri în relația cu partenerul, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 11 decembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Planul vieții de familie este activat astăzi și vei fi înconjurată de cei dragi. Posibil să ai parte și de unele disfuncții organice, așa că ai grijă la alimentație! Te-ar ajuta și odihnă mai mult sau detașare față de factorii de stres și suprasolicitare. De asemenea, s-ar putea să te preocupe administrarea unor sume de bani.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce vești mai puțin plăcute legate de proiectele pe care le desfășori cu cineva apropiat. De asemenea, ai grijă cum comunici și-ți împărtășești sentimentele, pentru că este posibil să rănești, dacă este ceva ce nu-ți convine!

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări de natură financiară, iar soluțiile la niște probleme financiare ar putea să vină de la prieteni, care te recomandă într-un proiect sau o colaborare. De asemenea, este posibil să-ți parvină niște vești de la serviciu, care să nu te bucure prea mult.

 

Rac

 

Astăzi, Luna, guvernatoarea ta, se află față în față cu Pluton, planeta transformărilor profunde. Acest aspect îți trezește niște sentimente profunde, care complică relațiile sentimentale. Dacă lucrurile iau o întorsătură neașteptată, ești dispusă să faci niște compromisuri, să reechilibrezi situația.

 

Leu

 

Luna îți traversează casa izolării și subconștientului astăzi și simți că nu ai energie sau că ai nevoie de mai multă odihnă pentru a te reechilibra. De asemenea, cineva din trecut revine și te răscolește. Discută cu cineva apropiat despre ce simți și vei reuși să depășești momentul!

 

Fecioară

 

Luna îți traversează astăzi casa asociată prietenilor și este posibil să primești vești surpriză de la aceștia. Dacă au existat neînțelegeri, acum este momentul să lași deoparte orgoliile și să ștergeți cu buretele momentele mai puțin plăcute.

 

Balanță

 

Evenimente cu impact emoțional pot să apară astăzi. Unele să te ia prin surprindere și să fii nevoită să găsești niște soluții la probleme apărute în familie. De asemenea, situația financiară s-ar putea schimba în perioada următoare. Pentru că vei avea de făcut niște cheltuieli mai mari, trebuie să ai grijă la cum administrezi bugetul.

Scorpion

 

Informațiile și veștile care vin astăzi spre tine ar putea să-ți schimbe credințele și convingerile. De asemenea, dorința ta este să călătorești sau să te dezvolți din punct de vedere profesional, să-ți lărgești orizonturile cunoașterii.

 

Săgetător

 

Atenție, astăzi, pentru că este posibil să fii tentată să faci niște cumpărături și să depășești bugetul alocat sau poți pierde o sumă de bani! De asemenea, s-ar putea să apelezi la un cont de economii de rezervă, fără să știe partenerul de cuplu, pentru a cumpăra cadouri.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna îți traversează casa relațiilor, vine să-ți aducă o situație complicată în cuplu, care are legătură cu grupul de prieteni pe care îl frecventezi. Este posibil să fi existat niște neînțelegeri, iar partenerul să nu vrea să mai aibă de-a face cu unele persoane.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să ai niște discuții despre serviciu cu colegii, mai ales dacă aveți un termen limită de predat un proiect. De asemenea, ai grijă la sănătate, în special la alimentație, pentru că este posibil să apară unele probleme digestive!

 

Pești

 

Astăzi este posibil să simți nevoia unei independențe în planul relațional. Dacă partenerul îți îngrădește libertatea, s-ar putea să intrați în conflicte, care să ducă la chestiuni de principiu și credințe și poate la vorbe aruncate fără să se treacă prin filtrul rațiunii. Așa că, fii atentă ce subiecte deschizi și cum duce un dialog, pentru că pot să apară rupturi!

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies