Horoscop zilnic 11 februarie 2020. Berbecii află secrete importante, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 11 februarie 2020.


Berbec

Conjunctura astrală de astăzi aduce preocupări pentru sectoarele de viață, care indică munca la serviciu și sănătatea. Așadar, cele două vor fi centrul tău de interes. Din dialogurile cu unii dintre colegi vei afla unele secrete legate de conducerea firmei sau de reorganizarea care urmează în lunile următoare.

Taur

Cum Luna îți traversează astăzi sectorul sentimental, al plăcerilor și distracției, ai toate șansele să te simți bine și să fii într-o dispoziție bună, poate și pentru că sărbătorești un eveniment important în cuplu. La serviciu pot să apară unele probleme cu finanțarea unui proiect, însă vei reuși să gestionezi totul, astfel încât șefii să fie mulțumiți.

Gemeni

Cum astăzi Luna îți traversează casa familiei și a locuinței, posibil ca preocupările principale să fie treburile gospodărești sau dacă simți că nu ești în apele tale, să simți că-ți încarci bateriile acasă, doar prin prezența celor dragi ție.

Rac

Contextul astral de astăzi favorizează comunicarea și socializarea, prezentarea unor proiecte sau ieșirile la evenimente în sfera socială. Este un răstimp bun pentru a întâlni persoane cu care ai idealuri în comun și care îți pot deschide orizonturile.

Leu

Preocuparea ta de astăzi sunt banii și gestionarea lor, în așa fel încât să reușești să-ți achiți toate datoriile și să găsești surse noi de venit. Ai toate șansele să primești propunerea de a te implica într-un proiect extra profesional, care să-ți aducă mai mulți bani în conturi.

Fecioară

Contextul astral de astăzi îți aduce interes pentru împăcare, cooperare, găsirea unei soluții sau dezamorsarea unui conflict cu partenerul. În ceea ce privesc relațiile de la locul de muncă, acestea stau sub semnul surprizelor și al evoluțiilor neobișnuite.

Balanță

Astăzi, cu Luna în casa subconștientului, a secretelor și a lucrurilor ascunse, te-ai putea aștepta la o dezamăgire din partea unei/unui coleg/a, care ți-a ascuns niște lucruri importante, vitale în deciziile pe termen lung în sfera profesională.

Scorpion

Prioritatea ta de astăzi, când Luna îți dinamizază sectorul planurilor de viitor, este să-ți faci un plan pe termen lung. La serviciu te vei folosi de abilitățile tale pentru a obține ceea ce ai nevoie și a te face remarcată. Deși ies la iveală tot felul de temeri și frustrări care au legătură cu prietenii, nu-ți înveți lecția și faci de fiecare data aceleași greșeli.

Săgetător

Preiei astăzi niște sarcini care-ți aduc provocări în planul profesional, dar și faptul că te vei remarca în fața șefilor. În schimb, în planul relațiilor, ies la suprafață unele nemulțumiri ale partenerului și încerci pe cât posibil să gestionezi situația cu optimismul care te caracterizează.

Capricorn

Contextul astral de astăzi îți dinamizează axa cunoașterii și pe parcursul zilei vei fi interesată să afli informații, care ar putea să te ajute în sfera profesională. Îți faci tot felul de planuri pentru că este o perioadă pregătitoare pentru progresele pe care le vei face în carieră mai târziu anul acesta.

Vărsător

Traversezi o perioadă prosperă din punct de vedere financiar și astrele te îndeamnă să acționezi și să accepți propunerile care vin spre tine în planul profesional, al proiectelor de viitor. În dragoste, oportunitățile sentimentale pot să apară în mediul educational sau în locuri în care le frecventezi: seminarii, cursuri sau ateliere.

Pești

Preocuparea ta de astăzi este dialogul cu partenerul de cuplu sau cu asociații. Posibil să lămurești niște aspecte de viață cu partenerul de cuplu sau în ceea ce privesc niște proiecte pe care vrei să le implementezi la locul de muncă. Poate ai înțeles greșit niște lucruri, ai fost confuză și dezamăgită și acum ai ocazia să le întelegi.

related posts