Horoscop zilnic 11 februarie 2021. Scorpionii ar putea să-și salveze relația sentimentală, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 11 februarie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Vărsător, care-ți  deschide o nouă etapă în viața ta socială. Dacă ești singură, ai șanse să-ți lărgești cercul de cunoștințe și să întâlnești pe cineva care să-ți devină partener, datorită celor doi benefici, Jupiter și Venus, care fac parte din contextul astral.

 

Taur

 

Sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale este în prim plan astăzi, pentru că aici se formează Luna Nouă din Vărsător, care îți deschide o nouă etapă în planurile tale de viitor. Cei doi benefici, Jupiter și Venus vor opera în chip favorabil și vor întoarce o situație în favoarea ta.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Vărsător, care marchează o etapă nouă privind sistemul de valori și principii după care te ghidezi în viață. Cei doi benefici, Jupiter și Venus, fac parte din contextul astral, și ar putea să lucreze în folosul tău. Poți primi ajutor de la o persoană din străinătate, care ți-e mentor sau cu care împărtășești aceleași principii de viață.

 

Rac

 

Luna Nouă din zodia Vărsător, care se formează astăzi, îți marchează sectorul asociat avantajelor materiale, a moștenirilor, creditelor, impozitelor, și deschide o nouă etapă în ce privește administrarea resurselor pe care le deții cu partenerul de viață sau cu alte persoane. Posibil să ai o surpriză la locul de muncă, iar cei doi benefici, Jupiter și Venus, să-ți aducă o sumă de bani în plus, o mărire salarială.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Vărsător, care-ți deschide o nouă etapă în relații, mariaj sau în parteneriatele de natură profesională. Contextul astral este susținut de cei doi benefici, Jupiter și Venus, prin intermediul cărora pot veni oportunități de la cei cu care lucrezi sau desfășori activități.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral al zilei de astăzi este Luna Nouă din zodia Vărsător, care-ți deschide o nouă etapă la locul de muncă, în activitățile curente de zi cu zi, dar și privind starea de sănătate, unde este recomandat să iei decizii pentru adoptarea unui stil de viață sănătos. În ce privește serviciul, îți dorești mai mult ca oricând să progresezi și vei căuta noi oportunități.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Vărsător, care-ți activează sectorul sentimental, așa că vei putea avea parte de noi începuturi în planul iubirii. Cei doi benefici, Jupiter și Venus, vor lucra în favoarea ta pentru îmbunătățirea relației cu partenerul de cuplu.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Vărsător, care-ți deschide o nouă etapă în sectorul asociat vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, relației cu părinții. Cei doi benefici, Jupiter și Venus, te vor ajuta să înțelegi niște situații din copilărie, să treci peste ele, să te vindeci și să-ți salvezi relația cu persoana iubită.

 

Săgetător

 

Luna Nouă din zodia Vărsător de astăzi ar putea să-ți deschidă căi noi de comunicare cu partenerul de cuplu, așa că fii deschisă și rezolvă neînțelegerile care s-au adunat de-a lungul timpului. Este recomandat să nu îi ascunzi partenerului de cuplu chestiuni care ar trebui să le știe, pentru că le poate afla mai târziu și să apară o criză în cuplu.

 

Capricorn

 

Luna Nouă din Vărsător de astăzi are legătură cu activitățile de la locul de muncă și cu faptul că o idee de proiect ar putea să te propulseze în carieră. Așadar, fenomenul astral deschide o etapă nouă în administrarea finanțelor, pe care le câștigi de pe urma exercitării funcției. După o perioadă grea, în care ai muncit mult, acum este momentul să culegi și roadele financiare.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă care se formează în semnul nașterii tale și-ți deschide o nouă etapă în viața personală sau profesională. Este un moment bun spre a-ți îndrepta atenția spre propria persoană, să-ți analizezi modul în care te raportezi la ceilalți și să-ți setezi obiective pe termen lung.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă, care se formează în zodia Vărsător și-ți va aduce un nou început, o revelație, o conștientizare a unor lucruri care te frământă de mai multe luni în planul personal, în relația cu partenerul de cuplu sau privind sfera profesională.

Vezi și: Olimpiada Mămicilor - episodul 2: Ce trebuie să știe o gravidă despre greutatea corporală în timpul sarcinii

related posts

Modifică setările cookies