Horoscop zilnic 11 februarie 2023. Fecioarele adoptă un stil de viață sănătos, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 11 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astrologic de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul prietenilor, vieții sociale și proiectelor pe termen lung. Urmează o perioadă în care te poți implica în proiecte noi, au loc discuții legate de adoptarea unor noi strategii. Îți poți lărgi cercul de prieteni și să ai o viață socială mai activă.

 

Taur

 

Evenimentul astrologic de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, unde-ți poți pune în valoare abilitățile și experiența. Poți prezenta șefilor ideile tale originale. Pentru că Mercur este guvernatorul casei banilor, s-ar putea să negociezi salariul sau să primești oferte mai bune.

 

Gemeni

 

Evenimentul astrologic de astăzi este intrarea lui Mercur, guvernatorului tău, în zodia Vărsător, pe sectorul principiilor, călătoriilor, lărgirii orizonturilor cunoașterii, educației superioare și dezvoltării profesionale. Ai dispoziție de învățat, ești interesată să te înscrii la cursuri, să te specializezi într-un domeniu de interes. Vei rezolva și chestiuni birocratice sau îți programezi o călătorie în străinătate. De asemenea, comunicarea cu rudele sau prietenii din străinătate se îmbunătățește.

 

Rac

 

Evenimentul astrologic de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul avantajelor financiare, a banilor care provin din alte surse decât salariile, moștenirile, creditele, banii deținuți cu partenerul și intimitatea. Poți avea dialoguri despre bani, să recuperezi sau să obții niște sume. De asemenea, ai nevoie să inițiezi niște dialoguri pe teme mai sensibile ce țin de intimitate și încredere reciprocă.

 

Leu

 

Evenimentul astrologic de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul mariajului, relațiilor și parteneriatelor profesionale, care vine cu dialoguri în cuplu sau în relația cu cei cu care desfășori activități. Vin oportunități de împăcare, clarificare, armonie și discutarea unor chestiuni, care necesită rezolvare de mai mult timp. De asemenea, veniturile ar putea crește dintr-o asociere sau poate partenerul este cel care va suplimenta fondurile financiare.

 

Fecioară

 

Evenimentul astrologic de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul muncii, rutinei zilnice și sănătății. Vei fi mai atentă la detalii atunci când îndeplinești sarcinile, reorganizezi munca și programul și-ți îmbunătățești relațiile cu colegii. Poți primi, de asemenea, propuneri de job sau de colaborare sau să te gândești să începi o activitate pe cont propriu. În ce privește sănătatea, adopți un stil de viață sănătos.

 

Balanță

 

Evenimentul astrologic de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul iubirii, aventurilor romantice, distracției, creativității, copiilor. Dacă ești singură, s-ar putea să fii atrasă de cunoștințele intelectuale ale unei persoane cunoscute de curând. De asemenea, ai nevoie de aventură în viața ta și vrei să experimentezi lucruri noi în relație.  Poate să apară și cineva din trecut cu care nu ai apucat să închei socotelile.

 

Scorpion

 

Evenimentul astrologic de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul casei, familiei, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Așadar, apar chestiuni de rezolvat cu casa sau cu niște bunuri imobiliare, rezolvi chestiuni birocratice și te ocupi de administrarea unui imobil. Relațiile cu părinții sau cu ceilalți membri s-ar putea îmbunătăți, datorită comunicării deschide.

 

Săgetător


Evenimentul astrologic de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, învățării. Se va observa o mai bună comunicare, acumulezi mai ușor informații și cunoștințe, negociezi în favoarea ta și vei face mai multe deplasări pentru a rezolva chestiuni birocratice/administrative.

 

Capricorn

 

Evenimentul astrologic de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Mercur aduce negocieri și încheierea/semnarea unor contracte, dar și oportunități de suplimentare a veniturilor.

 

Vărsător

 

Evenimentul astrologic de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul personalității. Mercur te ajută să te pui în valoare, să-ți exprimi ideile originale și să rezolvi o serie de chestiuni personale. Acumulezi ușor informație și impresionezi prin experiența și cunoștințele tale.

 

Pești

 

Evenimentul astrologic de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului. Îți dorești să stai mai mult izolată, să analizezi acțiunile din trecut, relația de cuplu sau cu familia. De asemenea, Mercur poate aduce persoane din trecut, discuții cu acestea, secrete sau începerea unei relații ascunse, Mercur fiind guvernatorul casei relațiilor.

related posts

Modifică setările cookies