Horoscop zilnic 11 ianuarie 2021. Gemenii flirtează cu persoana pentru care au o pasiune, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 11 ianuarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începi săptămâna în forță și ești determinată să captezi atenția superiorilor, prin activitatea ta profesională în noile proiecte. Posibil să fii implicată într-un proiect online, pentru că Mercur, guvernatorul casei muncii, poziționat în Vărsător, favorizează munca online sau marea parte a activităților tale să se desfășoare prin intermediul internetului.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să fii din nou în centrul atenției, să primești un cadou sau aprecieri din partea colegilor sau șefilor pentru activitățile pe care le desfășori la serviciu. În ce privește situația financiară, cu Jupiter, marele benefic, lângă Mercur, guvernatorul banilor, nu vei duce lipsă de fonduri în conturile tale și sume importante vor intra în următoarea perioadă.

 

Gemeni

 

Ai putea să profiți, astăzi, de contextul astral, care favorizează poveștile de iubire, aventura, flirtul și romantismul. Cum Mercur, guvernatorul tău, se află în vecinătatea lui Jupiter, marele benefic și cel care-ți guvernează relațiile, ar trebui să profiți din plin de această configurație să inițiezi o apropiere către o persoană cu care dorești să intri într-o relație.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce vești bune de la locul de muncă privind salarizarea. Prin urmare, ziua se termină în compania partenerului cu care sărbătorești evenimentul. Totodată, faci planuri de achiziționare a unor bunuri pentru casă.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să se infiripe o idilă la locul de muncă sau prin intermediul serviciului. Dacă ești singură și intri într-o echipă nouă, contextul astral este favorabil dialogulurilor lungi cu unul dintre  colegi, care poate deveni partenerul tău. În sfera profesională, ai tendința de a-ți impune punctele de vedere, lucru care poata dăuna relațiilor cu cei cu care lucrezi.

 

Fecioară

 

Contxtul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară. Spre surprinderea ta, vei încasa și o sumă de bani. Un alt aspect favorabil este conjuncția dintre Mercur, guvernatorul tău, și Jupiter, marele benefic, din zodia Vărsător, din casa muncii și a sănătății. Așadar, primești propuneri interesante de a te implica în noi proiecte sau colaborări. Este susținută munca online, așa că toate colaborările tale se vor desfășura mult mai ușor. În sfera sentimentală, ții legătura cu cineva din străinătate.

 

Balanță

Viața ta afectivă devine din ce în ce mai palpitantă pe zi ce trece și dacă ești în căutarea unei perechi, contextul astral este favorabil iubirii. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în planul amoros, așa că fii pregătită și pentru așa ceva! Dacă faci deja parte dintr-un cuplu, este posibil să aflați că deveniți părinți.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi aduce împăcări în relație, mai ales dacă au fost tensiuni și discuții aprinse pe diverse teme sau ai amânat discutarea acestora, pentru a nu strica sărbătorile. Însă acum, este momentul să lămurești situația și vei reuși să-ți exprimi sentimentele deschis și sincer. În fond, nu ai ce pierde și dacă partenerul rezonează cu opiniile tale, reușești să te liniștești.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce sume importante de bani în conturi, dar așa cum vei încasa banii, așa îi vei și cheltui. Conjuncția lui Mercur, guvernatorul casei relațiilor și parteneriatelor, cu Jupiter, marele benefic și guvernatorul tău, îți aduce soluții la unele probleme de la locul de muncă, idei originale, pe care le vei implementa în următoarea perioadă.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi favorabilă sferei profesionale, în care te poți face remarcată. Ai înțeles că realizările în carieră depind doar de tine și de felul cum vei știi să te prezinți în fața celorlalți, de capacitatea ta de a-ți pune în valoare abilitățile.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți dă ocazia să-ți acorzi timp pentru introspecție și a analiza unele chestiuni, care au legătură cu viața de familie, căminul și spațiul de locuit. Posibil să primești o lecție importantă de viață de la unul dintre prieteni sau de la cineva din trecutul tău.

 

Pești

 

Dacă ești singură, posibil, astăzi, să-ți faci prieteni noi și sunt șanse ca la un moment dat situația să se schimbe și să capete o întorsătură romantică. Dacă acest lucru se va întâmpla, decizi să ții ascunsă relația pentru o perioadă.

BEST OF Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu

related posts

Modifică setările cookies