Horoscop zilnic 11 ianuarie 2022. Balanțele au parte de o surpriză în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 11 ianuarie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi aduce instabilitate financiară. Vrei să faci lucrurile diferit, dar s-ar putea să fii surprinsă de evoluția unui context, care să-ți schimbe planurile și direcția. Nu intra în dispute cu prietenii din cauza banilor sau a unui buget pe care trebuie să-l administrezi cu o persoană într-un proiect nou! S-ar putea să nu vrei să cooperezi, ai idei fixe și nimeni nu se înțelege cu tine astăzi.

 

Taur

 

Ai grijă la comunicarea și interacționarea cu superiorii, pentru  că ai tendința să nu reacționezi prea bine și să-ți strici imaginea! Dacă trebuie să susții un proiect, o lucrare în fața unei comisii sau într-o ședință, pregătește-te bine înainte, pentru că s-ar putea să iasă diferit decât anticipezi. Dacă ți se îngrădește libertatea, s-ar putea să te răzvrătești.

 

Gemeni

 

Nu ai o stare de spirit prea bună astăzi și faci eforturi să duci la bun sfârșit sarcinile și treburile casnice. Este posibil să fie ceva trecător sau îți faci prea multe probleme legate de starea de sănătate, de rezultatele unei investigații.

 

Rac

 

Astăzi, poți fi luată prin surprindere de acțiunile și atitudinea unor prieteni sau de cursul unui proiect, în care vor surveni modificări neașteptate. Te consumi mai mult decât trebuie și nu ar trebui să te îngrijorezi, atâta timp cât unele lucruri nu depind de tine.

 

Leu

 

Astăzi, se întrevăd tensiuni cu șefii, cu cei cu care desfășori activități sau cu partenerul de cuplu. S-ar putea să surprinzi cu atitudinea ta și să-ți strici imaginea, așa că mai bine adoptă o atitudine rezervată și caută să nu ieși prea mult în evidență. Pentru ca lucrurile să meargă într-o direcție bună, ar trebui să cooperezi, nu să te pui contra tuturor.

 

Fecioară

 

Se anunță o zi cu multă muncă la serviciu și suprasolicitare, însă vei face față tuturor provocărilor și evenimentelor neașteptate. Evită să intri în conflicte cu colegii din cauza mentalităților diferite și a unor decizii luate de către șefi, de care nu ești responsabilă! Luna îți traversează casa străinătății, așa că este posibil să primești vești de la prieteni plecați în afara țării.

 

Balanță

 

Este posibil ca astăzi să apară unele discuții de natură financiară cu partenerul sau dacă ești părinte, din cauza copiilor, pentru că se reeditează niște situații din trecut, care nu au fost rezolvate. Dacă ești singură, în partea a doua a zilei, ai o surpriză de natură sentimentală.

 

Scorpion

 

Luna plasată, astăzi, în sectorul relațiilor ar putea să aducă unele neînțelegeri cu partenerul de cuplu, din cauza unor chestiuni gospodărești. Poate dacă încerci să abordezi diferit situațiile, astfel încât să nu degenereze într-un conflict, ai putea să rezolvi niște lucruri mai vechi.

 

Săgetător

 

Apar surprinze, astăzi, la locul de muncă, dar și-n situația financiară. S-ar putea să faci niște eforturi să menții o stare de armonie în relația cu colegii. Dacă ești nevoită să faci niște deplasări, nu vor fi ocolite de surprize.

 

Capricorn

 

S-ar putea, astăzi, să ai niște cheltuieli neprevăzute. Recomandarea astrelor este să fii responsabilă în administrarea bugetului, pentru că ești tentată să achiziționezi ceva de o valoare mai mare fără să verifici bine ofertele. În planul sentimental apar surprize și evenimente neașteptate. 

 

Vărsător

 

Ești foarte activă astăzi în ce privește casa și viața de familie, însă s-ar putea să se defecteze unul dintre aparatele electrocasnice și să fii nevoită să-l schimbi. Acest lucru îți va destabiliza puțin bugetul, însă reușești să găsești o ofertă bună.

 

Pești

 

Astăzi este posibil să-ți ajungă la urechi niște informații surpriză și ar trebui să le verifici înainte să le dai crezare. S-ar putea să fii mai iritată, din cauza unui apropiat sau a unei situații care se invește neașteptat și-ți dă programul peste cap.

 

Vloggerul TJ Miles vrea să se impună prin naturalețea lui la Survivor. Vezi ce a declarat...

related posts

Modifică setările cookies