Horoscop zilnic 11 ianuarie 2023. Leii ar putea primi niște beneficii salariale, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 11 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi este posibil să ai niște discuții cu șefii sau cu o autoritate, să începi un proiect nou, mai ales că ai o capacitate mare de concentrare și de coordonare a activităților profesionale. Din punct de vedere financiar s-ar putea să ai parte de evenimente neprevăzute.

 

Taur

 

Astăzi se anunță o zi favorabilă pasiunilor sentimentale și ești deschisă mai mult ca oricând să începi o relație. Din punct de vedere profesional, vin propuneri spre tine de la foști angajatori, pe care i-ai refuzat în trecut. Acum însă, ești dispusă să încerci, pentru că ai mai mult timp, pe care îl poți folosi pentru suplimentarea veniturilor.

 

Gemeni

 

Astăzi te ocupi de casă și activitățile gospodărești, mai ales dacă ai în plan să-ți prelungești weekendul și să pleci cu un grup de prieteni în afara orașului, într-un minisejur. S-ar putea să ai intenția de a investi în casă, să faci niște modificări în perioada următoare, însă îți trebuie un plan financiar.

 

Rac

 

Astăzi, s-ar putea să ai niște idei de afaceri, să pui la cale niște colaborări sau să negociezi niște contracte. Este o zi favorabilă din punct de vedere profesional să te remarci, să-ți îndeplinești anumite obiective profesionale. Din punct de vedere relațional, ai putea aborda subiecte mai sensibile, pentru că te vei înțelege mult mai bine cu partenerul.

 

Leu

 

Luna îți traversează, astăzi, casa banilor și este posibil să faci niște cumpărături, să achiți niște utilități sau rate sau să faci socoteli pe termen lung. Dacă ești în căutarea unui job, poți negocia salariul sau la actualul job să fii înștiințată că mai primești niște beneficii salariale.

 

Fecioară

 

Astăzi, pot avea loc evenimente neprevăzute la locul de muncă și răsturnări de situație într-un context profesional. De asemenea, este posibil să-ți oferi ajutorul unui coleg, care are nevoie de tine. Relațiile cu șefii pot fi tensionate.

 

Balanță

 

Luna îți traversează astăzi casa frământărilor interioare și este posibil să-ți aduci minte de situații din trecut, care să te răscolească. De asemenea, poți vorbi cu persoane cu care nu ai mai vorbit de mult sau să rezolvi niște chestiuni care țin de casă și administrarea ei.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să apelezi la prieteni sau la colegi, să te ajute într-o chestiune personală. De asemenea, relația cu partenerul este bună și s-ar putea să discutați mai multe lucruri, pe care, până acum, nu aveați curajul să le abordați, de frică să nu stricați ceva în relație.

 

Săgetător

 

Astăzi este posibil să apară unele evenimente neprevăzute în planul profesional și să fii nevoită să schimbi direcția. Unele contracte se pot încheia, dar vor face loc unora mult mai bine remunerate și care să-ți aducă satisfacții profesionale.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți este favorabil preocupărilor pentru studii, perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, dar și rezolvării unor chestiuni birocratice. În partea a doua a zilei, faci planuri de călătorie cu partenerul de cuplu.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să încasezi niște sume de bani, care vin să-ți rezolve o serie de probleme apărute în ultima vreme cu casa. Sau intenționezi să faci niște investiții de o valoare mai mare și este nevoie să te sfătuiești cu partenerul de cuplu, să vedeți ce costuri presupun planurile voastre.

 

Pești

 

Luna îți traversează, astăzi, casa relațiilor și căsătoriei, și s-ar putea să fii tentantă să îi faci o surpriză partenerului. De asemenea, în planul profesional, nu sunt excluse răsturnări într-o situație, care până ieri părea să nu sufere modificări.

 

related posts

Modifică setările cookies