Horoscop zilnic 11 iulie 2019. Emoții mari pentru Tauri, vezi ce se întâmplă cu Racii 


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 11 iulie 2019.

Tag-uri:

BERBEC

Traiesti intr-o lume fantezista, iar acest lucru nu te favorizeaza astazi. Unele persoane din jurul tau isi pierd rabdarea destul de usor si au reactii spontane care te pot deranja. Incearca sa nu reactionezi pe masura. 

 

TAUR

Astazi ai parte de cateva trairi puternice, cu emotii care te scot din rutina de zi cu zi. Este posibil sa fii implicata in discutii importante atat la locul de munca, cat si in grupul de prieteni sau in familie.

 

GEMENI

Astazi este diplomata si destul de sensibila, motiv pentru care poti deveni usor tinta unor persoane nu la fel de bine intentionate din jurul tau. Ar fi bine sa acorzi atentie acestor lucruri, poti descoperi ca unele persoane nu sunt deloc asa cum iti imaginai.

 

RAC

Astazi este ziua perfecta in care iti poti demonstra calitatile artistice. Este recomandat sa asculti sfaturile catorva persoane dragi, care iti vor binele si te vor indruma spre lucruri care iti vor fi de ajutor.

 

LEU

Astazi ai o multime de tactici care te ajuta sa te motivezi si sa te preocupi de tot ceea ce ai de facut. Chiar si asa, ai una dintre acele zile in care orice te poate face sa-ti pierzi rabdarea si sa reactionezi mai putin diplomat.

 

FECIOARA

Iti lasi latura de "felina" la vedere astazi si iti iei toate sarcinile in primire in forta. Foloseste-te de energia pe care o ai pentru a organiza in avans cateva lucruri pe care va trebui sa le faci in zilele urmatoare.

 

BALANTA

Ti s-au facut cateva promisiuni care nu s-au mai adeverit, in timp, iar asta te supara destul de tare in aceasta zi. Chiar daca esti emotiva astazi si tinzi sa te exprimi galagios, incearca sa nu uiti ca doar tu poti lua decizii pentru tine si ca este mai bine sa te organizezi singura.

 

SCORPION

Scorpionii sunt visatori in aceasta zi si tind sa se piarda in ganduri mai mult decat le permite timpul. Cu toate acestea, ziua nu este una rea deloc pentru ele, chiar daca le scapa, pe alocuri, partile practice ale responsabilitatilor pe care le au.

 

SAGETATOR

Nu fi suprinsa daca cineva sau ceva te supara astazi,. Exista persoane care nu iti inteleg intotdeauna bunele intentii si care vor reactiona diferit. Nu toata lumea este la fel de pasionala ca tine cand vine vorba de hobby-uri.

 

CAPRICORN

Astazi te gandesti prea mult la aparente, iar asta te poate afecta asa cum nu te astepti. Fii sigura ca cei din jurul tau iti vad adevarata personalitate, indiferent de modul in care arati, pentru ca uneori ii intimidezi pe ceilalti mai mult decat ti-ai dori.

 

VARSATOR

Ai grija sa nu fii prea diplomata astazi. Ar fi bine sa adopti o atitudine mai serioasa, pentru ca exista persoane care nu te trateaza tocmai asa cum ai merita. Incearca sa spui foarte clar ceea ce iti doresti si sa insisti, pentru ca opiniile tale sa conteze de data aceasta.


PESTI

Este o zi a compromisurilor pentru tine, iar asta nu te face prea fericita. Esti o persoane puternica de fel si accepti destul de greu sa iti schimbi opiniile de dragul altora. Incearca insa sa te pui si in pielea celor din jurul tau.

related posts

Modifică setările cookies