Horoscop zilnic 11 iulie 2020. Balanțele au tensiuni în viața de cuplu, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 11 iulie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Configurația astrală a zilei de astăzi aduce multă energie, combativitate și initiațivă. Cum Luna îți traversează semnul nașterii, te vei afla sub influența lui Marte și te transformi în conducătorul grupului tău.

Taur

Astăzi, simți mai acut oboseala acumulată de-a lungul săptămânii, dar și o agitație interioară, posibil din cauza volumului mare de lucru și a faptului că în ultima periaodă ai muncit fără oprire. Prioritizează-ți sarcinile și gândește-te să-ți iei câteva zile libere!

Gemeni

Dacă onorezi, astăzi, invitația unor prieteni de a ieși în oraș, află că astrele predispun la conflicte și tensiuni din cauza mentalităților diferite. Așa că, evită să intri în contradictoriu, nu de alta, dar să nu-ți strici dispoziția bună pe care o ai de dimineață!

Rac

Dacă nu ai lăsat lucrurile în regulă la finalul săptămânii, astăzi poți să ai parte de dialoguri mai aprinse cu superiorii sau dacă pleci în afara orașului, să fii nevoită să stai numai pe telefoane și laptop, să rezolvi o serie de chestiuni, care apar neașteptat.

Leu

Dacă ești nevoită să pleci la drum lung, ai grijă cum conduci, pentru că ai tendința să fii impulsivă, să depășești viteza și să intri în conflict cu ceilalți participanți la trafic. Dacă nu respecți regulile, este posibil să te trezești și cu o amendă.

Fecioară

Ai făcut multe cheltuieli în ultima perioadă și acum încerci să revii la normal cu banii, însă se pare că nu va fi așa de ușor și vei fi nevoită să faci alte împrumuturi pentru a achita datorii mai vechi. Astăzi ,te sfătuiești cu partenerul de viață și faci un plan de returnare.

Balanță

Atmosfera în familie poate să devină tensionată din cauza problemelor pe care le întâmpini în relația cu partenerul de cuplu. Motivele sunt variate: de la bani, cheltuieli, locul unde veți petrece concediu la educarea copiilor. 

Scorpion

Sectorul financiar se activează astăzi și ești pe cale să achiziționezi un sejur într-o stațiune turistică. Te consulți cu partenerul de cuplu, însă nu prea sunteți pe aceeași lungime de undă, așa că decideți de comun acord să mai vedeți și alte oferte.

Săgetător

Astăzi, ai parte de trăiri și emoții puternice în sfera sentimentală. Totodată, îți poți manifesta calitățile artistice sau creative sau dacă ești părinte, să-ți rezervi mai mult timp copiilor.

Capricorn

Începi ziua în forță și ai parte de provocări. Participi la evenimente în cadrul cărora vrei să faci impresie bună. În sfera financiară, ți se pregătesc multe surprize și recompense. În planul personal, vei fi nevoită să faci niște alegeri și tinzi să începi ceva nou.

Vărsător

Configurația astrală de astăzi te îndeamnă să fii prudentă atunci când afirmi unele lucruri. Noroc că intuiești perfect acțiunile colaboratorilor, partenerilor de afaceri sau ale partenerului de viață și reușești să eviți unele certuri.

Pești

Sectorul financiar se activează astăzi și ești pe cale să achiziționezi un sejur într-o stațiune turistică. Te consulți cu partenerul de cuplu, însă nu prea sunteți pe aceeași lungime de undă, așa că decideți de comun acord să mai vedeți și alte oferte.

 

Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

related posts

Modifică setările cookies