Horoscop zilnic 11 iulie 2021. Vărsătorii trebuie să facă niște investigații medicale, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 11 iulie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Rac, în sectorul familiei și va intensifica dialogurile cu familia, părinții și rudele pe teme care țin de casă, spațiul de locuit și patrimoniu. Vor exista și tensiuni și nemulțumiri, însă vei găsi punți de comunicare.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Rac, în sectorul comunicării, gândirii și învățării și va ajuta la toate demersurile privind o negociere, acumularea de informație, susținere de lucrări, proiecte. Totodată, dacă lucrezi în vânzări, comerț, PR, presă, edituri, marketing și promovare online, este o perioadă favorabilă lansărilor de proiecte noi.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Rac, în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă și va ajuta în gestionarea sumelor de bani și în negocieri. Totodată, poți primi unele propuneri de a-ți suplimenta veniturile.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Rac, în semnul nașterii tale și urmează o perioadă în care emoțiile vor participa la decizii și în procesele gândirii. Vei observa că intuiția și sensibilitatea vor fi amplificate și ar trebui să te folosești de acest lucru în toate acțiunile pe care le întreprinzi până pe 28 iulie, când Mercur ajunge în zodia Leu.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Rac, în sectorul subconștientului și universului interior și până pe 28 iulie, când va intra în zodia ta, îți va influența nevoia de a reevalua trecutul. Totodată, te vei concentra pe chestiunile spirituale.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Rac, în sectorul asociat grupurilor pe care le frecventezi și planurilor de viitor. Mercur va intensifica nevoia de comunicare cu prietenii, de socializare și ieșiri în spațiul social. Totodată, vei face planuri de viitor privind un proiect personal.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Rac, respectiv în sectorul asociat carierei. Astfel, până pe 28 iulie, când ajunge în zodia Leu, vei avea parte de oportunități de afirmare, vei fi în centrul atenției tuturor și vor exista multe dialoguri cu șefii în care vei aborda subiecte, care țin de ascensiunea ta profesională.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Rac, respectiv în sectorul studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, universul ideilor, înțelepciunii, convingerilor și principiilor de viață.  Așadar, până pe 28 iulie, apar opțiuni noi, oferte de perfecționare profesională și informații care ar putea să te ajute în toate procesele de învățare sau acumulare de cunoștințe. Totodată, vei putea rezolva o serie de chestiuni birocratice.

 

Săgetător

 

Sectorul banilor și bunurilor pe care le deții împreună cu partenerul sau cu alte persoane, moștenirile, datoriile, creditele, dar și sectorul intim și al încrederii reciproce, va fi dinamizat începând de astăzi de Mercur, astrul comunicării și al negocierilor. Așadar, până pe 28 iulie, Mercur va ajuta în toate tranzacțiile financiare, în negocieri și lămurirea unor situații financiare. În planul intim deschizi un subiect pe care l-ai tot amânat.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Rac, respectiv în sectorul asociat relațiilor, mariajului, asocierilor și parteneriatelor. Până pe 28 iulie, când intră în Leu, Mercur va ajuta la negocieri, împăcări, în comunicarea cu partenerul de cuplu și în discutarea termenilor unor contracte sau înțelegeri privind procese/ litigii.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își începe tranzitul prin zodia Rac, prin sectorul asociat muncii și sănătății. Așadar, până pe 28 iulie, când va intra în zodia Leu, Mercur va ajuta la rezolvarea unor neînțelegeri la locul de muncă. Totodată, poți primi oferte de serviciu, propuneri de colaborari, pentru suplimentarea veniturilor. În ce privește sănătatea, ești interesată să faci niște investigații medicale.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării ajunge în zodia Rac, respectiv în sectorul asociat iubirii, fericirii, romantismului, aventurii, distracției, vacanțelor, copiilor și vocației. Așadar, până pe 28 iulie, când va intra în zodia Leu, Mercur va ajuta la exprimarea și declararea sentimentelor față de cei dragi. Dacă ești în căutarea unui loc unde să-ți petreci vacanța, acum vei găsi niște oferte bune, iar dacă vrei să-ți valorifici un talent, ai susținerea partenerului sau a persoanelor dragi.

 

related posts

Modifică setările cookies