Horoscop zilnic 11 iulie 2022. Gemenii fac planuri de viitor cu partenerul, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 11 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi primești vești de la prieteni aflați departe. La serviciu, ai parte de o zi în care spiritul de dreptate este mai evident și cauți adevărul acolo unde ai impresia că cineva îți ascunde informații. Totuși, unele evenimente te vor zdruncina puțin la capitolul concepții de viață și relații cu oamenii.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să ai inspirație într-o chestiune financiară sau afli informații care ar putea să te ajute într-un demers juridic, notarial. Deasemenea, ești deschisă studiului, cauți răspunsuri la întrebări, te interesezi de costurile unor cursuri de dezvoltare personală.

 

Gemeni

 

Astăzi, simți nevoia să comunici mai mult cu partenerul, să-I împărtășești sentimentele și să faceți planuri de viitor. Dacă ești singură și ieși cu un grup mai mare de prieteni sau la un eveniment din sfera socială, poți cunoaște persoane cu care să ai pasiuni comune.

 

Rac

 

Astăzi este posibil să vrei să te afirmi la locul de muncă. Deasemenea, ai un randament intelectual ridicat și dispoziție de studiu, de a învăța lucruri noi. S-ar putea să începi un proiect nou, pentru că ai nevoie de alte experiențe.

 

Leu

 

Astăzi este momentul să culegi roadele demersurilor tale în planul sentimental. Evenimentele care au avut loc îți dau un sens nou vieții amoroase. Dacă faci parte dintr-un cuplu, ești fericită că problemele prin care ai trecut, s-au risipit, și acum ești din nou liniștită.

 

Fecioară

 

Astăzi ai suport de la familie într-o chestiune personală. Totodată, te afli față în față cu o propunere din partea șefilor. Poți primi o promovare sau ești recomandată într-o poziție mai înaltă în departementul în care lucrezi.

 

Balanță

 

Astăzi reapare o colaborare din trecut, care nu trebuie tratată cu superficialitate, pentru că-ți poate aduce venituri însemnate. La serviciu, onorează-ți angajamentele, dacă nu vrei să ai probleme din partea șefilor!

 

Scorpion

 

Astăzi se anunță o zi în care vin șanse de mărire a veniturilor de la serviciu. Posibil să ți se propună de către șefi să treci pe un alt post mai bine plătit sau poate primești un bonus de performanță. În planul sentimental este posibil să apară mici dezamăgiri.

 

Săgetător

 

Cu Luna în zodia ta, astăzi ești interesată să explorezi sau să experimentezi. Acest tranzit te impulsionează să înveți și să descoperi lucruri noi. Ai nevoie de o schimbare și mai ales să ieși din rutină, pentru a simți că trăiești.

 

Capricorn

 

Nu te afli în cea mai bună formă nici dacă ești în vacanță, pentru că revin în viața ta aspecte din trecut, amintiri, situații și persoane cu care ai avut o relație pasională. S-ar putea să afli și niște informații, care să te dezamăgească sau colegi de la serviciu care-și arată adevărata față.

 

Vărsător

 

Astăzi ești dornică să arăți ce poți la locul de muncă. Chiar dacă mai apar mici neînțelegeri cu colegii, ești mulțumită de echipa din care faci parte și de activitățile pe care le desfășori. Din punct de vedere financiar s-ar putea să apară riscuri. Dacă nu ești atentă, poți pierde o sumă de bani.

 

Pești

 

Dacă astăzi te întorci la serviciu după o vacanță, este posibil să intri mai greu în atmosfera de lucru, pentru că gândul îți este la zilele frumoase pe care le-ai petrecut și care s-au terminat așa de repede. Timpul trece repede și dacă ți-ai mai programat câteva minisejururi, vei fi motivată să ai un randament ridicat, pentru că pleci din nou în vacanță.

related posts

Modifică setările cookies