Horoscop zilnic 11 mai 2020. Vărsătorii vor câștiga o mulțime de bani, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 11 mai 2020. 


Berbec

Începând de astăzi, odată cu intrarea lui Saturn în mers retrograd, vei intra într-o perioadă de reevaluare a strategiilor și a planurilor de viitor în sfera profesională și a proiectelor. Îți faci un bilanț și analizezi care îți sunt prioritățile în carieră.

Taur

De astăzi, Saturn își începe mersul retrograd prin casa carierei și a ambițiilor profesionale, așa că să nu te surprindă dacă apar unele obstacole și întârzieri în sfera socio-profesională. Vei vedea pe parcurs că direcția profesională se va schimba în altă direcție decât crezi în acest moment.

Gemeni

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Saturn în mers retrograd, în zodia Vărsător, în sectorul care indică sfera socială, studiile, călătoriile și sistemul de valori personale. Vei observa în următoarele luni, restricții și blocaje în aceste domenii. Rolul lor va fi să-ți reconfigurezi direcția în viață.

Rac

Începînd de astăzi, Saturn își începe retrogradarea prin casa care reprezintă resursele comune deținute împreună cu partenerul, avantajele materiale, taxele, impozitele, creditele și moștenirile. Așadar, vor exista blocaje și amânări în aceste domenii și trebuie să fii foarte atentă să nu intervină dispute pe aceste teme, între tine și partener.

Leu

Contextul astral de astăzi anunță intrarea în mers retrograd a planetei Saturn prin zodia Vărsător, prin sectorul care reprezintă mariajul, relațiile și parteneriatele. Blocaje și întârzieri pot să apară, căsnicia sau relația vor fi sub vizorul lui Saturn, care te invită să-i acorzi mai mult timp partenerului, să-ți asumi responsabilități și să cauți soluții la problemele apărute în ultimele luni în cuplu.

Fecioară

Începând de astăzi, Saturn intră în retrogradare prin zodia Vărsător, respectiv prin casa care indică activitățile și sarcinile de la locul de muncă și starea de sănătate. Vor exista în următoarea perioadă blocaje și restricții la locul de muncă și unele afecțiuni mai vechi pot reveni în actualitate, așa încât să te oblige să iei măsuri. Începi investigații medicale și vizite la medic pentru a rezolva problemele apărute.

Balanță

Începând de astăzi, Saturn își începe mersul retrograd prin zodia Vărsător, prin casa care indică iubirea, aventura, copiii, creativitatea și activitățile artistice. Așadar, vor interveni restricții și blocaje în dragoste și va trebui să dai dovadă de maturitate, de responsabilitate în relație, iar dacă ești singură, vei dori o relație stabilă, nu mai vrei aventuri sau distracție. Relațiile cu copiii vor fi dificile.

Scorpion

Odată cu retrogradarea planetei Saturn, de astăzi, prin zodia Vărsător, prin casa care reprezintă viața de familie, căminul și relația cu părinții, vei observa că vei deveni mai responsabilă și vei lua mult mai în serios activitățile gospodărești și viața de familie, în general.

Săgetător

Începând de astăzi, Saturn își începe retrogradarea prin zodia Vărsător, prin sectorul care reprezintă comunicarea, informațiile, schimbul de opinii, acumularea de cunoștințe. Vei observa că vei fii mai atentă la ce comunici și vei fi mai responsabilă atunci când vine vorba de a acumula informație și de a învăța lucruri noi. Totodată, vei învăța să-ți gestionezi rațional resursele financiare.

Capricorn

Începând de astăzi, Saturn, guvernatorul tău, își începe mersul retrograd pentru câteva luni, prin casa care reprezintă banii obținuți de la locul de muncă, dar și resursele și valorile personale. Prin urmare, vei învăța să fii mai responsabilă cu banii, cum îi vei gestiona în următoarea perioadă. Posibil în unele cazuri să-ți scadă veniturile, dar poate alegi să depui o sumă de bani lunar într-un cont de economii.

Vărsător

Contextul astral de astăzi anunță intrarea în miscare retrogradă a lui Saturn, prin zodia ta, prin casa personalității. Prin urmare, urmează o perioadă de câteva luni, în care vei începe o restructurare personală, vei deveni mai responsabilă, organizată și în funcție de cum te vei pune în valoare, vei avea parte și de câștiguri însemnate.

Pești

Configurația astrală de astăzi anunță intrarea lui Saturn în mișcare retrogradă, în zodia Vărsător, respectiv în casa care indică subconștientul, izolarea, frământările, trecutul. Așadar, următoarele luni ești invitată să lași în urmă trecutul, chiar dacă te vei confrunta cu tot felul de frici sau temeri. Încearcă să te reechilibrezi! Vor exista și momente în care vei reevalua și relațiile de prietenie.

Hârtia igienica, noua moneda internationala - Trending Review cu Daragiu - Episodul 28

related posts

Modifică setările cookies