Horoscop zilnic 11 mai 2021. Taurii încep un nou ciclu în viața personală, cu schimbări în cuplu, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 11 mai 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă, care se formează în zodia Taur și care îți deschide noi începuturi în sfera financiară, a banilor pe care îi câștigi din muncă proprie. Ești invitată să-ți schimbi obiceiurile financiare, îți dorești să câștigi mai mulți bani și vei fi determinată să obții venituri suplimentare.

 

Taur

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă, care se formează în semnul nașterii tale și care îți deschide un nou ciclu în viața personală, dar și în cea profesională. Este momentul tău de afirmare, în care îți poți seta obiective pe termen lung. Este posibil să ai parte de schimbări importante în viața de cuplu.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă, care se formează în zodia Taur și care îți activează sectorul asociat subconștientului, trecutului, vindecării și sănătății. Posibil să fii nevoită să iei unele decizii privind starea de sănătate și ești invitată să renunți la ce te ține în loc. Recomandarea astrelor este să renunți la schemele vechi, în care ai fost blocată ani de zile, pentru a merge mai departe pe drumul dorit.

 

Rac

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care îți deschide o nouă etapă privind relațiile de prietenie, lărgirea cercului pe care îl frecventezi, dar și proiectele și planurile pe termen lung. Ești invitată, în următoarele două săptămâni, să-ți concentrezi atenția pe a face planuri de viitor în sfera profesională.

 

Leu

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care-ți activează sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Este un moment bun să-ți setezi obiective profesionale, iar următoarele două săptămâni să-ți concentrezi atenția pe planurile tale personale. Posibil să faci o schimbare majoră.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care-ți activează sectorul asociat idealurilor, înțelepciunii, studiilor, pregătirii profesionale, călătoriilor, filosofiei de viață, principiilor, convingerilor și sistemului de valori personale. Se deschide o nouă etapă în aceste domenii, însă principalul sector activat va fi cel profesional, unde vor avea loc schimbări majore.

 

Balanță

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care-ți activează sectorul beneficiilor materiale, a bunurilor pe care le deții în comun cu partenerul sau cu alte persoane, a moștenirilor, creditelor și datoriilor. Așadar, se deschide o nouă etapă în situația financiară și ești invitată să-ți gestionezi rațional banii pe care îi deții. În ce privește relația cu partenerul de cuplu, și sectorul intimității este activat, așa că ar trebui să te preocupe apropierea de acesta.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care-ți activează sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Este momentul unui nou început, se deschid noi etape în relația de cuplu sau în relațiile profesionale. Nu sunt excluse și surprize sau răsturnări de situație în relațiile cu colaboratorii, asociații sau partenerii de afaceri.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care-ți activează sectorul muncii, al activităților curente și al sănătății. Se deschide o nouă etapă la locul de muncă, apar schimbări în regimul muncii, privind condițiile de lucru sau relațiile cu colegii. Posibil să găsești niște soluții bune la unele probleme apărute neașteptat. Ești invitată ca în următoarele două săptămâni să lucrezi la relația ta cu colaboratorii, colegii, asociații și partenerii de afaceri.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care-ți activează sectorul sentimental, al aventurii, romantismului, copiilor, creativității, valorificării unui talent și copiilor. Așadar, se deschide o nouă etapă în relațiile de iubire, privind petrecerea timpului cu cei dragi, îți poți descoperi pasiuni noi sau activități de creație/artistice.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care-ți activează sectorul vieții de familie, a spațiului de locuit, a relației cu părinții. Așadar, se deschide o nouă etapă în aceste domenii și ești invitată de către astre să-ți setezi obiective privind viața de familie, iar următoarele două săptămâni să-ți concentrezi atenția pe a face niște schimbări majore.

 

Pești

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care-ți activează sectorul comunicării, informării, opiniilor, dezbaterilor, deplasărilor și relațiilor cu frații. Așadar, ți se oferă șansa să-ți faci cunoscute abilitățile de comunicare, să aprofundezi cunoștințe, să începi o activitate intelectuală și să-ți îmbunătățești relația cu frații.

 

Share în bucate - Lapte de pasăre, desertul delicios inventat de femei ca să scape de soții prea pătimași 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies