Horoscop zilnic 11 mai 2022. Balanțele s-ar putea elibera de o relație toxică, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 11 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Jupiter, marele benefic, își face intrarea în zodia Berbec pe 11 mai 2022

După un traseu de câteva luni, prin zodia Pești, Jupiter își face intrarea în zodia Berbec, pe 11 mai 2022. Fiind marele benefic, Jupiter aduce evenimente importante în viața noastră și este bine să nu ratăm șansele și oportunitățile, care vin spre noi, în următoarea perioadă. Cu Jupiter în Berbec avem mai mult curaj, inițiative, energie, forță și determinare să acționăm în domeniile din sectorul astral pe care îl va traversa până în 28 octombrie. Jupiter este asociat cu expansiunea, dezvoltarea și creșterea, iar acest tranzit va aduce curajul să obținem ceea ce ne dorim.

Ce aduce Jupiter în Berbec pentru fiecare semn zodiacal:

 

Berbec

 

Intrarea lui Jupiter pe casa personalității tale vine cu oportunități și șanse de relansare personală. Ai ocazia să începi o nouă etapă în viața ta: o relație, un job, continui niște studii, începi o afacere, achiziționezi o casă, îți întemeiezi o familie.

 

Taur


Pentru tine intrarea lui Jupiter în zodia Berbec va activa sectorul subconștientului, izolării, introspecției, meditației, trecutului, așa că ești invitată la un bilanț personal, la eliminarea lucrurilor, care nu mai funcționează în viața ta, să-ți faci un plan, pe care să-l lansezi, când Jupiter va ajunge în zodia ta.


Gemeni

 

Sectorul asociat prietenilor și planurilor de viitor, grupurilor de apartenență, proiectelor pe termen lung este activat de intrarea lui Jupiter în zodia Berbec, care vine să aducă șanse și oportunități de dezvoltare prin proiecte personale, activități comune  cu prietenii, de pe urma cărora poți obține o serie de avantaje financiare. Cum Jupiter este guvernatorul casei relațiilor, dacă ești singură, îți pot găsi jumătatea prin intermediul prietenilor.

 

Rac

 

Jupiter, guvernatorul casei muncii, începe de astăzi să-ți tranziteze casa carierei și aspirațiilor profesionale și vor veni oportunități de avansare în carieră, de afirmare și consolidare a statutului profesional. Ți se deschid drumuri noi și recomandarea astrelor este să nu ratezi șansele care vin spre tine.

 

Leu


Sectorul asociat călătoriilor, lărgirii orizonturilor, perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, dezvoltării personale, filosofiei de viață este activat, începând de astăzi, de intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Berbec. Ești invitată să te dezvolți prin acumulare de cunoștințe, să-ți lărgești orizonturilor, să participi la cursuri, seminarii, workshopuri, să călătorești, să fii deschisă și să vezi și din altă prespectivă credințele și principiile după care te ghidai până acum.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei asociate vieții de familie, părinților, locuinței, patrimoniului, ajunge în zodia Berbec, respectiv pe sectorul asociat intereselor materiale, a banilor și resurselor pe care le deții cu partenerul sau alte persoane, moștenirile, creditele, impozitele, asigurările sau intimitatea. Se pot relua unele dialoguri sau negocieri privind un contract, o sponsorizare sau obținerea unor sume de bani, care ți se cuvin de drept sau poți valorifica un bun imobiliar. Totodată, se intensifică și apropierea față de partenerul de cuplu, prin relansarea relației, pasiune și trăiri profunde.

 

Balanță

 

Pentru tine, sectorul tranzitat de Jupiter va fi cel asociat relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor și asocierilor profesionale. Ai ocazia să oficializezi o relație, iar dacă ai avut unele neînțelegeri, Jupiter poate aduce o împăcare sau eliberarea de o relație toxică. Cum Jupiter îți guvernează casa comunicării, dezvoltarea și oportunitățile vor veni prin cunoaștere, comunicare, negocieri.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, activează sectorul asociat activităților profesionale, sarcinilor de serviciu și sănătății. Cum Jupiter este guvernatorul sectorului banilor, ai ocazia să-ți suplimentezi veniturile din activități extraprofesionale. Totodată, te poți dezvolta din punct de vedere profesional, pentru că sunt oportunități de a învăța lucruri noi.

 

Săgetător


Pentru tine, sectorul tranzitat de Jupiter, guvernatorul tău, va fi cel asociat iubirii, aventurii, flirtului, cuceririlor, fericirii, relaxării, copiilor, creativității și valorificării unui talent. Urmează o perioadă, în care vei avea oportunități de creștere și dezvoltare prin activități de creație. Din punct de vedere sentimental vei traversa o perioadă benefică, însă atenție și nu te arunca cu capul înainte!

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, începe să traverseze sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Așadar, se întrevăd oportunități de a-ți mări familia, casa,  sau dacă ești singură, ai gânduri să te așezi la casa ta.

 

Vărsător

 

Sectorul asociat comunicării, învățării, cunoașterii, gândirii, opiniilor, negocierilor și deplasărilor este activat începând de astăzi de tranzitul lui Jupiter, marele benefic, prin zodia Berbec. Ai șansa să înveți lucruri noi, să te perfecționezi profesional, ești deschisă către acumulare de cunoștințe, iar studiul personal va fi important pentru rezultate notabile. Și relațiile cu familia, rudele, în special frații, devine important în perioada următoare și ai șansa unei împăcări cu cineva cu care ai avut neînțelegeri.

 

Pești

 

Sectorul asociat banilor și resurselor financiare primește tranzitul lui Jupiter, marele benefic și guvernatorul tău, așa că începând de astăzi, fii atentă la oportunitățile, care vin spre tine! Jupiter aduce bani, dar vei avea o tendință mai mare de a cheltui, așa că recomandarea astrelor este să fii responsabilă, atunci când vrei să achiziționezi un lucru!

 

 

related posts

Modifică setările cookies