Horoscop zilnic 11 martie 2019. Leii au probleme sentimentale, vezi ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 11 martie 2019.


BERBEC

Trebuie să fii foarte atentă la cum te comporți cu cei apropiați. Ai o perioadă foarte încărcată la serviciu, iar asta te poate indispune în comunicarea cu ceilalți. Din cauza stresului și a oboselii poți rata evenimente importante din viața ta.

TAUR

Este ziua cea mai liniștită din săptămână pentru tine. În acest fel te poți dedica mai mult proiectelor de la serviciu, iar asta te va ajuta foarte mult din punct de vedere profesional. Ar fi foarte bine să te bucuri de această zi, pentru că urmează o perioadă mai zbuciumată.

GEMENI

Astăzi este ziua în care trebuie să împarți lucruri. Poate că ai proiecte la care lucrezi și te-ai blocat, este foarte bine să ceri părerea celor din jurul tău. Părerile altora te vor ajuta să îți găsești inspirația și te vor ajuta să continui cu proiectele tale.

RAC

Ar trebui să te uiți la persoane care au lucruri în comun cu tine. Aceastea te vor ajuta să iei decizii din punct de vedere profesional. Vor fi și guri rele care îți vor spune ce să faci, dar îți vei da rapid seama că informațiile pe care le vei primi nu sunt bune pentru viitorul tă.

LEU

Dacă din punct de vedere profesional îți merge foarte bine, ar trebuie sa arunci o privire la ce se întâmplă cu tine din punct de vedere sentimental. Vor fi persoane care se vor folosi de abilitățile tale pentru a-și urmări propriile interese. Fii doar un pic atentă și vei rezolva ușor aceste probleme.

FECIOARA

Foarte mare grijă sa nu confunzi munca cu pasiunile pe care le ai. În acest fel te concentrezi pe ambele lucruri și risti să nu duci niciunul la bun sfârșit. Munca este foarte importantă, iar de pasiuni te poti ocupa în timpul liber.

BALANTA

Este foarte bine să-ți urmărești propriile interese, dar ai grijă să nu exagerezi pentru că îi poti pierde pe cei din jurul tau. În afară de acest aspect caută să nu intri în conflicte pentru că te pot afecta din punct de vedere emoțional.

SCORPION

Comentariile negative care apar în viața ta îți pot provoca multă suferință. Din aceasta cauză majoritatea proiectelor în care esti implicata pot suferi modificări din cauza stării tale de spirit. Evită aceste aspecte și nu mai da importanță evenimentelor exterioare care se petrec.

SAGETATOR

Este ziua posibilităților pentru tine. Trebuie să urmărești toate evenimentele care se petrec în jurul tău și să alegi ceea ce ți se potriveste. Nu încerca să profiți de toate oportunitățile pentru că riști să o dai în bară.

CAPRICORN

Ești foarte apreciată de cei din jurul tău pentru că nu îți urmărești doar propriile interese și cauti să fie bine pentru tot grupul din care faci parte. În prezent esti singurul om pe care se pot baza.

VARSATOR

Evenimentele politice și activitățile sociale care se petrec în jurul tau te vor interesa foarte mult. Vei încerca să schimbi opinii și să cauți soluții alături de cei care coordonează aceste evenimente, iar sfaturile tale vor fi foarte bine venite și apreciate.

PESTI

Este timpul să reiei un vechi proiect abandonat din cauze necunoscute. Te vei întâlni cu o veche cunoștință și vei începe demersurile de care ai nevoie. Ai foarte mare grijă, pentru că foarte mult entuziasm te poate face să iei decizii nu tocmai corecte.

related posts

Modifică setările cookies