Horoscop zilnic 11 martie 2020. Balanțele au probleme în cuplu, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 11 martie 2020.


Berbec

Ești pe cale astăzi să îi faci o surpriză partenerului și vei avea ajutorul prietenilor. Ai pus totul la punct și acesta nici nu știe ce-l așteaptă. La serviciu închei un contract care-ți va aduce multe beneficii financiare.

Taur

Organizezi o plecare cu prietenii sau o delegație în interes de serviciu. Dacă intenționezi să semnezi astăzi un contract, deși vei întâmpina unele amânâri, deoarece nu vei avea toate semnăturile, nu te lași și contrar așteptărilor colegilor, faci rost de toate semnăturile de care ai nevoie.

Gemeni

Rezolvi astăzi o problemă financiară, pentru că ai susținerea unei instituții, care îți acordă un credit sau îți aprobă un dosar/niște acte privind demersurile unui dosar pentru o finanțare. Comunicarea este favorizată și reușești să obții tot ce ți-ai propus.

Rac

Te duci astăzi la bancă să te interesezi de condițiile de creditare pentru un apartament. Ai o parte din bani și analizezi toate ofertele primite împreună cu partenerul de cuplu. Ar fi bine să nu vă grăbiți, mai așteaptă puțin să fii sigură că varianta aleasă este cea mai bună la momentul de față.

Leu

Din punct de vedere profesional traversezi o perioadă bună. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau dacă dorești să îl schimbi pe cel actual, intri într-o perioadă bună. Dacă ai o afacere personală, poți să o relansezi sau să te gândești cum ai putea să obții mai multe contracte.

Fecioară

Semnezi astăzi un contract, care a venit neașteptat și nici nu te mai gândeți dacă e bine ce faci sau nu. Mercur nu mai este retrograd și face aspecte astrale bune cu sectorul proiectelor, așa că mergi înainte!

Balanță

Contextul astral de astăzi te invită să discuți deschis cu persoana iubită și căutați împreună o cale de mijloc pentru a rezolva unele probleme apărute în cuplu. Ajungeți la concluzia că cel mai bun lucru ar fi să vă relansați relația amoroasă.

Scorpion

Posibil, astăzi, să sari în ajutorul unui coleg, care are nevoie de ajutor într-o problemă și să îi preiei sarcinile de serviciu. Totodată, munca în echipă o să-ți aducă satisfacții în sectorul profesional. Seara ieși în oraș cu prietenele.

Săgetător

Împărtășești astăzi unui apropiat nemulțumirile tale în relație sau dacă ești părinte, vis-à-vis de prestația copilului la școală. Cauți soluții pentru că aceste lucruri te macină de mai mult timp și nu ai reușit până acum să le rezolvi.

Capricorn

Prezinți astăzi un proiect și ești mulțumită de evoluția și de întorsătura pozitivă pe care a luat-o viața ta profesională. Lucrurile nu se opresc aici, pentru că se vor ivi noi oportunități, de care ești extrem de încântată.

Vărsător

Ar trebui să-ți revizuiești anumite convingeri legate de viața de familie și să acorzi mai multă atenție partenerului, copiiilor și părinților. Reorganizează-ți activitățile, programul de lucru și revizuiește-ți prioritățile!

Pești

Din punct de vedere financiar stai bine și te-ar putea interesa o investiție imobiliară. Până atunci însă cheltui mai mult pe distracții sau pentru a impresiona o persoană dragă. Din punct de vedere emotional, familia îți este un sprijin important.
 

Pe protvplus.ro, puteți urmări gratuit toate emisiunile preferate:


related posts