Horoscop zilnic 11 martie 2021. Balanțele au nevoie de o schimbare în viața amoaroasă, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 11 martie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Conjuncția Lunii cu Mercur din casa prietenilor și a planurilor de viitor, de astăzi, ar putea să-ți aducă conversații utile legate de activitățile de la serviciu, dar și de interacțiunile tale cu cei cu care desfășori activități. În ce privește sănătatea, este posibil să te hotărăști să adopți un regim de viață sănătos și să faci niște investigații medicale.

 

Taur

 

După mai multe zile în care ai întors pe toate fețele o propunere de job, de proiect sau de colaborare, astăzi pare că poți lua o hotărâre. Dacă te afli printre cele care nu vor să facă nicio schimbare de serviciu, tot vei face niște schimbări la actualul loc de muncă, pentru că o idee de-a ta va prinde contur cât de curând și tu ești cea mai potrivită să te ocupi.

 

Gemeni

 

Primești vești de la drum, din străinătate, de la o instutiție de învățământ sau publică, unde ai solicitat niște documente sau ai de ridicat un atestat/o diploma. Posibil să-ți programezi și o deplasare în următoarea perioadă sau un miniconcediu.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce semnarea unui contract important la serviciu sau cauți soluții de finanțare pentru achiziția unui bun mai mare de valoare. Te tot gândești de ceva vreme, care ar fi cea mai bună soluție, care sunt avantajele, dar și dezavantajele și nu ești deloc hotărâtă, iar partenerul te lasă pe tine să iei decizia finală.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce niște dialoguri cu partenerul de cuplu, legate de intimitate și de încrederea reciprocă, de faptul că îți dorești să treceți la un nivel mai profund al relației, să simți pasiune și să se implice mai mult în relație.

 

Fecioară

 

În prima parte a zilei, rezolvi problemele urgente de la locul de muncă și încerci să organizezi munca, în așa fel încât să eficientizezi timpul. În partea a doua a zilei, se activează sectorul asociat relațiilor, așa că vei avea dispoziție de a dialoga cu partenerul pe diverse teme.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi este favorabil pentru a medita la importanța pe care o acorzi relației sentimentale. Ai nevoie de o schimbare în viața amoroasă și îi vei comunica acest lucru și partenerului. Registrul astral se schimbă din partea a doua a zilei, când devii activă în sarcinile de serviciu și rezolvi o serie de probleme sau situații neprevăzute. 

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi anunță o situație favorabilă investițiilor pentru casă. Prin urmare, poți achiziționa niște bunuri de valoare mai mare, însă trebuie să fii cumpătată să nu iei decizii sub impulsul momentului, iar peste un timp să-ți dai seama că nu ai făcut alegerea bună.

 

Săgetător

 

Dacă traversezi o perioadă în care ai multe lucruri de învățat, profită de configurația acestei zile care te ajută să acumulezi informație! Totodată, este o zi bună pentru a analiza viitorul tău profesional. Dacă lucrezi în presă, marketing, PR, vânzări, astăzi poți avea o idee de proiect, pe care să îl lansezi în perioada următoare.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi activează axa financiară, a posesiunilor. Este o zi bună să îți faci socoteli financiare, să plătești utilități, rate. Ești decisă să mai reduci cheltuielile pentru a putea deschide un cont de economii. Partenerul este de acord cu această inițiativă și se bucură pentru decizia luată.

 

Vărsător

 

Astăzi, te frământă tot felul de probleme legate de relația cu partenerul de cuplu. Vei iniția niște dialoguri cu acesta pentru a te asigura că relația merge în direcția dorită. În a doua parte a zilei, te preocupă situația financiară și este posibil să faci niște deplasări la cumpărături.

 

Pești

 

Nu prea poți să-ți explici, astăzi, stările mai puțin bune prin care treci, pentru că n-ai niciun motiv serios să fii îngrijorată, în afară de un dialog mai tensionat cu partenerul de cuplu, care nu aduce probleme. În partea a doua a zilei, Luna începe să-ți traverseze semnul nașterii și-ți revine optimismul și încrederea în tine.

 

Vezi și Lidia Buble: ”Răzvan a fost dragostea vieții mele”. Ce reacție a avut față de noua lui iubită

related posts

Modifică setările cookies