Horoscop zilnic 11 martie 2022. Gemenii ar putea primi o mărire salarială, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 11 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru casă și familie, pentru administrarea spațiului locativ, pentru o reamenajare sau dialoguri cu membrii familiei pentru a face niște achiziții în casă. Atenție la faptul să poți intra ușor în conflict cu cineva din familie din cauza unor opinii diferite!


Taur

 

În prima parte a zilei te preocupă situația financiară și recuperarea unor sume de bani dintr-un proiect la care ai lucrat. În partea a doua, se anunță deplasări și dialoguri, care pot duce la încheierea sau semnarea unui contract. Relațiile cu prietenii sunt bune și o idee s-ar putea transforma într-un nou proiect. În planul sentimental, ai parte de o surpriză de la partener.

 

Gemeni

 

Astăzi, se anunță o zi cu socoteli financiare. Atenție la faptul că poți fi tentată să achiziționezi ceva care nu se ridică la pretențiile tale! La serviciu, discuțiile cu șefii ar putea să ducă spre o mărire salarială, dacă știi cum să pui problema. 

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi bună din toate punctele de vedere. Te-ai liniștit cu privire la unele probleme, care au apărut în ultima perioadă și acum te poți concentra pe relația cu partenerul de cuplu. S-ar putea să amâni o plecare pentru a achiziționa ceva pentru casă.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce amintiri din trecut și unele evenimente pe care le-ai trăit îți revin în minte și te răscolesc. Totodată, ai putea să-ți distragi atenția de la trăirile acestea prin ajutarea unor colegi care au un volum mare de muncă. Pe seară programezi o ieșire cu prietenii.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o intuiție bună în încheierea unui contract/parteneriat, semnarea unui document important pentru tine sau luarea unor decizii în acest sens. Partenerul te susține în tot ce faci. Sfătuiește-te cu el și chiar bazează-te pe ideile lui, pentru că nu vei da greș!

 

Balanță

 

Comunicarea cu colegii și cu șefii este bună, chiar dacă afli unele informații, care nu-ți prea pică bine. Posibil intenționezi să-ți iei câteva zile libere pentru a te ocupa de sănătate. În planul sentimental ai vrea să pui în practică niște idei pentru relansarea relației, însă lucrurile nu se leagă momentan.

 

Scorpion

 

Astăzi, comunicarea cu cei dragi este bună. Dacă ești singură și ești nemulțumită de perioada prin care treci, poate ar trebui să ieși mai mult cu prietenii, să aveți activități în comun, pentru a cunoaște persoane noi, care să te scoată din starea în care ai intrat. Totodată, ai idei creative într-un proiect, care are legătură cu un schimb de experiență profesional.

 

Săgetător

 

Se anunță o zi în care comunici bine cu familia, cu părinții și cel mai important este că ajungeți la un compromis în ce privește administrarea unui imobil sau a patrimoniului. Posibil să te pregătești pentru o reuniune cu familia.

 

 

Capricorn

 

 

Registrul astral de astăzi vine cu preocupări pentru relația cu partenerul de cuplu. S-ar putea să faci planul, împreună cu perechea de viață, privind organizarea unui eveniment în familie. Mergeți la cumpărături și stabiliți totul în cel mai mic detaliu.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi vine cu discuții cu partenerul de cuplu despre cum să vă suplimentați veniturile. Dacă nu reușiți să găsiți o colaborare, atunci s-ar putea să umblați la cheltuieli, să le reduceți pentru a pune o sumă de bani, în fiecare lună, în conturile de economii sau pentru achiziționarea unei vacanțe în străinătate.

 

Pești

 

Registrul astral de astăzi vine cu inspirație, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu de creativitate. În planul sentimental, dacă ești singură, ascultă-ți intuiția și fă un pas spre persoana care te atrage, pentru că nu vei regreta!

Vezi si VIDEO: Secretul lui Zelensky

related posts

Modifică setările cookies