Horoscop zilnic 11 martie 2023. Vărsătorii sunt invitați la acțiune în viața amoroasă de sextilul dintre Venus  și Marte


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 11 martie 2023.


Berbec

Posibil, astăzi, să ai niște dialoguri cu partenerul de cuplu, să încerci să relansezi relația, să acorzi mai mult timp de relaxare. Pe de altă parte, în planul profesional aspectul armonios, care se formează între Mercur și Uranus, poate aduce încheieri profitabile de contracte, care-ți vor suplimenta veniturile.

 

Taur

Astăzi, Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect armonios cu Marte, guvernatorul casei relațiilor, așa că ai toate șansele să petreci o zi de neuitat în compania partenerului. Pe de altă parte, sextilul care se formează între Mercur și Uranus, octava lui superioară, vine să aducă idei originale, pe care să le pui în practică în planul profesional.

 

Gemeni

Astăzi este posibil să ai multe de făcut în casă, pentru serviciu sau colaborări, însă reușești să te mobilizezi în așa fel încât să le rezolvi pe toate. În planul sentimental, s-ar putea să fii determinată să-I faci o surpriză perechii de viață, mai ales că Marte, în tranzit prin casa personalității, formează un aspect armonios cu Venus, planeta iubirii. Și Mercur, guvernatorul tău, se află într-un aspect armonios cu Uranus și este posibil să-ți vină niște idei de relansare personală.

 

Rac

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară, mai ales dacă vrei să achiziționezi un sejur sau trebuie să participi la un eveniment/petrecere în familie sau în viața unui prieten. În planul profesional ai idei originale și vrei să le prezinți șefilor.

 

Leu

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru  casă și familie, administrarea patrimoniului și a unor tranzacții imobiliare. În planul profesional, aspectul armonios, care se formează între Venus și Marte, din casa planurilor de viitor, vine să-ți aducă niște discuții constructive și idei de lansarea unui proiect/campanie. De asemenea, te interesează lărgirea orizonturilor, să înveți cât mai multe lucruri noi.

 

Fecioară

Astăzi este posibil să te deranjeze ceva, să ai niște dialoguri care nu o să ți se pară comode. În relațiile de prietenie pot exista tensiuni din cauza unor principii diferite. În planul relațional, aspectul armonios între Mercur, din casa relațiilor, cu Uranus din casa principiilor de viață și dezvoltării personale, îți aduce experiențe plăcute alături de partener, mai ales dacă aveți viziuni și pasiuni comune.

 

Balanță

Posibil astăzi să primești niște bani sau să cheltui o sumă de bani pentru a cumpăra cele necesare casei. S-ar putea să găsești și niște oferte și astfel îți împrospătezi garderoba. De asemenea, s-ar putea să ai niște discuții cu partenerul de cuplu susținute de aspectul armonios dintre Venus, guvernatorul tău, și Marte, planeta acțiunii, care vor duce la hotărâri importante în cuplu.

 

Scorpion

Luna îți traversează și astăzi sectorul comunicării și te vei ocupa de tine și placerile tale, de relația cu partenerul de cuplu. În partea a doua a zilei este posibil să faci niște deplasări, să ieși cu prietenii sau poate doar ai niște discuții telefonice, în care ceri niște sfaturi de natură profesională.

 

Săgetător

Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa iubirii, formează un aspect armonios cu Marte din sectorul relațiilor, așa că se anunță o zi în care te vei înțelege bine cu partenerul de cuplu și veți organiza timpul, astfel încât să aveți și pentru relaxare, ieșiri.

 

Capricorn

Contextul astral de astăzi își aduce preocupări pentru planurile profesionale de viitor. Aștepți un răspuns de la serviciu și ți se pare că timpul trece prea greu până vei afla. Pe de altă parte, în planul sentimental au loc discuții sincere, faci declarații și găsești metode noi de petrecere a timpului liber, astfel încât să-ți surprinzi partenerul.

 

Vărsător

Posibil astăzi să găsești metode noi de a-ți suplimenta veniturile. Mercur, guvernatorul casei creativității, formează un aspect armonios cu Uranus, guvernatorul tău, și susține ideile originale. În planul sentimental, sextilul dintre Venus, planeta iubirii, și Marte, planeta acțiunii, te invită la acțiune.

 

Pești

Astăzi este posibil să-ți alegi destinația de vacanță, să cauți oferte, să te sfătuiești cu prietenii, mai ales dacă vreți să plecați cu un grup mai mare. În partea a doua a zilei, rezolvi niște chestiuni gospodărești restante, însă norocul este că ai ajutor și de la restul familiei.

 

 

related posts

Modifică setările cookies