Horoscop zilnic 11 noiembrie 2019. Vărsătorii au o zi extrem de tumultuoasă, ce se întâmplă cu Racii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 11 noiembrie 2019.


Berbec

Astăzi se anunță o zi favorabilă negocierilor salariale. Poți să ai surpriza că dacă ceri o marire salarială, sa fie aprobată de către șefi, mai ales dacă te duci pregătită și demonstrezi în câte proiecte ești implicată.

Taur

Pe măsură ce rezolvi problemele de la locul de muncă îți revine încrederea în forțele proprii. Ești de părere că organizarea și strategiile pe termen lung îți vor aduce succese în cariera. Pe seară aștepti vești din străinătate de la o persoană dragă.

Gemeni

Astăzi ai parte de un eveniment neașteptat la locul de muncă. În ciuda unor tensiuni care mocnesc și par să izbucnească între colegii tăi, până la urmă reușesti să îi împaci pe toti si să vă continuați sarcinile. Seara ieși cu partenerul la restaurant să sarbătoriți un eveniment.

Rac

Configurația astrală de astăzi activeaza sectorul socio-profesional, al imaginii si relației cu șefii, semn ca vei iniția niste dialoguri cu aceștia privind drumul tău profesional. Ai avut multe inițiative în carieră și în ultima perioadă te-ai făcut remarcată, deci ai tot dreptul să afli dacă poți avansa. 

Leu

Conjunctura astrală de astăzi anunță satisfacții profesionale și surprize care pot sa apară neașteptat în carieră. Te grăbești să te implici în proiecte noi, cu riscul să sari peste niște etape. Ai rabdare, pregătește un plan și urmează-l!

Fecioară

Astăzi, primești vești de la persoane aflate în străinătate, posibil de la rude sau prieteni cu care nu ai mai vorbit de mult. La locul de muncă ți se propune sa începi un curs de perfecționare și accepți, fericită să faci și altceva în afară de sarcinile zilnice.

Balanță

Configurația astrală de astăzi anunță surprize de ordin financiar. Astfel, poți să primești o sumă de bani, un cadou sau un/o coleg/ă îți aduce o cafea sau o prăjitură. Pe seară petreci clipe romantice cu partenerul.

Scorpion

Surprize din partea partenerului pot să apară astăzi. Dacă lucrurile se îndreaptă spre un conflict, ai putea să îl eviți, dacă ții cont și de părerea partenerului. Pe seară lucrurile se liniștesc și discuți cu persoana iubită despre o schimbare în casă, o redecorare sau o reamenajare.

Săgetător

Astăzi, pot să apară tot felul de surprize și răsturnări de situație la locul de muncă. Așteaptă-te să reiei un proiect mai vechi. Nu dispera că volumul de muncă este mare, deoarece vei face echipă cu doua colege.

Capricorn

În prima parte a zilei este posibil să ai parte de o surpriză în sfera sentimentală. Dacă ești singură, norocul îți surâde și cunoști pe cineva brusc și neașteptat, în drum spre întâlnirea cu o prietenă.

Vărsător

Astăzi, nu ești în cea mai bună formă, ai dispoziție de ceartă, ești destul de agitată și nu reușești să-ți stăpânești nervozitatea. Ai gânduri să schimbi casa și îi împărtășești îi partenerului ideile tale. La serviciu este liniște și te poți bucura de o perioadă în care poți și tu să respiri.

Pești

Conjunctura zilei de astăzi anunță o zi în care vei fi plină de energie. Te implici în toate proiectele, iei parte la ședințe, întâlniri, sari în ajutorul colegilor și rezolvi în mod original orice problemă apărută. Spre seară, partenerul îți poate reproșa că petreci mai mult timp la serviciu și în compania prietenilor.

Vezi și: Rețetă roșii și ricotta

related posts

Modifică setările cookies