Horoscop zilnic 11 noiembrie 2022. Scorpionii au parte de o dezamăgire în plan sentimental, ce se întâmplă cu Leii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 11 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce multe dialoguri și informații, dar și determiare în rezolvarea  unor chestiuni administrative la serviciu sau acasă. Conjucția Lunii cu Marte, guvernatorul tău, anunță o zi dinamică pe toate planurile, cu atenționarea să ai grijă la cum îți susții opiniile, pentru că este posibil să se nască conflicte cu cei cu care relaționezi.

 

Taur

 

Astăzi, conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, te determină să obții o sumă de bani, să semnezi un contract. De asemenea, s-ar putea să faci niște cheltuieli mai mari și să încerci să fii la zi cu datoriile. S-ar putea nevoile tale să depășească bugetul și să te gândești cum să câștigi mai mult.

 

Gemeni

 

Astăzi te bucuri de energia lui Marte, care-ți traversează zodia și formează o conjuncție cu Luna. Ai idei bune, intuiție și iei decizii rapide în situații limită. Chiar dacă ești mai agitată ca de obicei, ai susținere astrală să depășești toate provocările. Singura recomandare: ai grijă, nu intra în dispute și folosește constructiv energia!

 

Rac

 

Posibil astăzi să fii mai interiorizată, să ai frământări și să cauți să clarifici niște convingeri, mai ales dacă trecutul vine peste tine și te răscolește. Pe de altă parte, vei avea agitație mentală și cauți soluții la o chestiune financiară.

 

Leu

 

Cu Luna în conjuncție cu Marte, planeta acțiunii, îți dedici ziua prietenilor, ieși la întâlniri și faci planuri și strategii pentru activități în grupul din care faci parte. Dacă apar mici dispute, nu este cazul să pui la suflet și să stricați relațiile.

Fecioară

 

Se anunță o zi în care te poți afirma, să te faci vizibilă, să ieși în fața unui public sau să fii nevoită să-ți  convingi șefii să-ți dea aprobarea pe un proiect. Vei face o impresie bună, dacă vei știi să te pui în valoare. Secretul este să nu te avânți prea mult în declarații sau în subiecte pe care nu le stăpânești pe deplin.

 

Balanță

 

Registrul astral al zilei îți aduce preocupări pentru lărgirea orizonturilor cunoașterii, studiilor, perfecționării profesională. S-ar putea să ai vești de la prieteni sau rude din străinătate sau informații utile pe care le primești de la persoane cu mai multă experineță ca tine. De asemenea, unele principii și convingeri s-ar putea să sufere modificări, ca urmare a unor experinețe trăite.

 

Scorpion


Astăzi, Luna formează o conjuncție cu Marte, guvernatorul tău, în casa intereselor financiare, unde-ți faci calcule, mai ales dacă apare oportunitatea unor investiții sau speculații financiare. Posibil, în planul sentimental să intervină o situație, care să te dezamăgească.

 

Săgetător


Planul relațional este activat astăzi de conjuncția dintre Lună și Marte, planeta acțiunii, și poate aduce conflicte cu partenerul pe motive, care țin de petrecerea timpului liber sau activitățile copiilor, față de care nu ajungeți la un punct comun. Posibil să faci acuzații, vei cere explicații și cel mai probabil ziua se încheie cu tensiuni și dezamăgire.

 

Capricorn

 

Astăzi este cea mai activă zi a săptămânii în planul muncii, pentru că se formează conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Gemeni. Deși ai idei bune, s-ar putea să intri în conflict cu colegii, pentru că nu știi cum să gestionezi energia marțiană. Va fi o comunicare directă, s-ar putea să dai niște directive și să fii mai autoritară, însă vei reuși să rezolvi niște situații complicate. 

 

Vărsător

 

Cu Luna în tranzit prin casa distracției și aventurilor romantice, în conjuncție cu Marte, planeta acțiunii, s-ar putea să trăiești viața la cote înalte și-n sectorul afectiv și să ai nevoie de distracție, pentru a putea să de detașezi de niște probleme care te suprasolicită.. Dacă desfășori activități de creație, ai inspirație și vei avea succes.

 

Pești

 

Posibil astăzi chestiunile și responsabilitățile familiale să te depășească, mai ales dacă apar situații neprevăzute. S-ar putea ca toată lumea să vrea ceva de la tine, să te implici în mai multe activități. Mai mult de atât, va fi nevoie să aplanezi niște conflicte între membrii familiei, dacă aceștia au viziuni diferite.

 

related posts

Modifică setările cookies