Horoscop zilnic 11 noiembrie 2023. Taurii declară război partenerului de cuplu, Fecioarele devin agresive


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 11 noiembrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Ai grijă, astăzi, la toate discuțiile și negocierile, pe care le porți în planul relațiilor sau al sectorului profesional, pentru că este posibil să reacționezi impulsiv în unele cazuri! Pe de altă parte, Mercur planeta comunicării, intrată în zodia Săgetător, formează un aspect tensionat cu Saturn, așa că s-ar putea să-ți comunici nemulțumirile și în loc să le rezolvi, să ți se aducă ție reproșuri.

 

Taur

 

Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa personalității, formează astăzi un aspect tensionat și conflictual cu Marte, din casa relațiilor și parteneriatelor profesionale. S-ar putea să nu te abții și să declari un război partenerului de cuplu/partenerilor cu care nu te mai înțelegi de ceva vreme.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să-ți parvină niște vești de la serviciu, care nu vor fi pe placul tău, legate de programul de lucru sau sarcinile, pe care le desfășurai până acum. Dacă lucrurile nu se rezolvă în condițiile tale, ești determinată să rupi un contract și să nu te mai uiți în urmă.

 

Rac

 

Aspectul tensionat, care se formează, astăzi, pe axa Taur-Scorpion, între Uranus, imprevizibilului, și Marte, planeta acțiunii și a războiului, vine să aducă evenimente bruște și neașteptate în planul sentimental, dar și în relațiile cu prietenii. Nici Mercur, planeta comunicării, nu te poata ajuta prea mult, pentru că primește un aspect tensionat de la Saturn, planeta restricțiilor. Va fi nevoie să dai dovadă de calm și răbdare în relațiile personale.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi poate declanșa un conflict între tine și partenerul de cuplu, din cauza unor persoane din familie, a treburilor gospodărești sau privind timpul vostru împreună, care s-a redus la minim din cauza activităților profesionale. Atenție la replicile dureroase, pe care ai putea să i le spui partenerului și apoi să-ți pară rău!

 

Fecioară

 

Deși este o zi liberă, cineva de la serviciu îți va da niște informații legate de modificările, care vor avea loc la serviciu și nu toate vor fi bune. Pe de altă parte, si planul relațional se tensionează și riști să intri în conflict cu partenerul de cuplu, din cauza principiilor diferite. Marte, în tranzit prin casa comunicării, te face agresivă și recomandarea astrelor este să nu dai curs impulsului de a intra în dispute!

 

Balanță

 

Atenție mare astăzi la cum îți gestionezi resursele de care dispui, pentru că axa financiară este instabilă din cauza unui aspect tensionat, care se formează între Uranus, planeta imprevizibilului, și Marte, planeta acțiunii! Dacă ești nevoită să lucrezi, ai grijă la comunicarea cu colegii ,pentru că este posibil să apară unele tensiuni!

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, toate evenimentele, care se vor întâmpla în planul relațional să-ți aducă lecții importante de viață. S-ar putea ca partenerul de cuplu să aibă niște reacții sau acțiuni imprevizile și să fii surprinsă. Atenție și la relațiile cu părinții, pentru că pot să apară unele neînțelegeri din cauza banilor!

 

Săgetător

 

Atenție, astăzi, la unele probleme de sănătate, pentru că se pot reactiva afecțiuni mai vechi! În relația cu partenerul sau ceilalți membri ai familiei s-ar putea să apară discuții în contradictoriu, să aruncați mai multe replici, care să doară. Este nevoie de calm și răbdare în gestionarea unei crize în familie.

 

Capricorn

 

Sfera sentimentală este astăzi activată de un aspect tensionat, care se formează între Uranus, planeta imprevizibilului, și Marte, planeta acțiunii. O situație în planul amoros este instabilă și s-ar putea să apară unele nemulțumiri și evenimente, care să ducă la o ruptură în relație sau la dispute mai aprinse. Comunicarea este defectuoasă, așa că ai grijă ce spui!

 

Vărsător

 

Axa familie-carieră este activată astăzi de un aspect tensionat, care se formează între Uranus, guvernatorul tău, și Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa carierei și a relațiilor cu șefii. Posibil să apară unele situații, peste care să nu mai poți trece cu vederea și astfel, să decizi să schimbi rapid direcția profesională.

 

Pești

 

Atenție, astăzi, pentru că este posibil să critici pe toți cei cu care intri în contact! Apar vești și informații, care-ți dau peste cap planurile și s-ar putea să nu mai poți gestiona relațiile cu ceilalți. Este nevoie de calm și răbdare, să vezi ce se întâmplă mai departe în planul relațional sau profesional.

Modifică setările cookies