Horoscop zilnic 11 octombrie 2019. Berbecii au probleme în iubire, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru ziua de vineri, 11 octombrie 2019.


BERBEC 

Relația cu iubitul tău ajunge astăzi în impas și va trebui să depui eforturi serioase pentru a rezolva problema. Încercați să va concentrați pe lucrurile pozitive și pe partea plină a paharului. 

TAUR 

Partenerul tău pare să fie puțin cam distant și rece astăzi. Nu lua lucrurile prea în serios. Este doar o situație de moment. Într-o zi sau două, totul va reveni la normal, acordă-i doar puțin spațiu. 

GEMENI

Ai grijă cum îndeplinești anumite sarcini de serviciu astăzi. Este posibil să te simți rănită în orgoliu, dar chiar nu este cazul. Neînțelegerile care apar la locul de muncă se pot rezolva dacă cedezi ușor. 

RAC 

Ar trebui să-i spui deschis partenerului tău ce te nemulțumește, în loc să tot cauți motive de care să te agăți. Ai nevoie sa-ti exprimi sentimentele care te macina in ultima vreme. 

LEU

Nu este tocmai cea mai bună zi a ta. Prietenii par mai distanți ca de obicei și tu simți nevoia să petreci puțin timp singur. Nu este o idee rea să analizezi planurile tale de viitor. Uneori, astfel de zile fac minuni pentru regăsirea echilibrului interior. 

FECIOARA 

Câteodată, greutățile care se ivesc în iubire ne întăresc relația șăi ne fac mai puternici. S-au acumulat câteva tensiuni între voi doi în ultima vreme și este foarte posibil ca astăzi să iasă totul la iveală. 

BALANTA 

Balanțele au parte de o zi minunată. Nici tie nu-ți vine să crezi cât de multe lucruri pozitive sunt acum în viața ta, mai ales după perioada tumultuoasă prin care ai trecut în ultima vreme. 

SCORPION 

Ești foarte inspirata astazi si reusesti sa-i antrenezi in proiectele tale pe toti colegii tai. Partenereul tau are nevoie de atentie si ai face bine sa nu-l mai ignori.

SAGETATOR 

Simți nevoia să te detașezi astăzi de anumite persoane din trecutul tău care nu-ți fac bine. Este important să-ți stabilești prioritățile și să ai în jurul tău oameni pozitivi, care te fac fericită. 

CAPRICORN 

Este posibil să fii rănită astăzi și să descoperi că persoana pe care o iubești nu mai este la fel sau poate că nu mai dorește să fiți împreună. Trebuie să vorbești deschis și să înțelegeți în ce punct se află relația voastră.

PESTI

Astăzi este bine să te porți foarte delicat cu partenerul tău. Trece printr-o perioadă foarte sensibilă și are nevoie de întregul tău suport. Dacă trebuie să spui ceva, atunci fă-o din inimă.

Vezi și: Reteta Supă de pâine

related posts