Horoscop zilnic 11 octombrie 2020. Fecioarele au nevoie urgent de o pauză, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 11 octombrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi este o zi în care vrei să te relaxezi, să faci lucruri care îți plac și să petreci timpul cu cei dragi, în special cu partenerul de cuplu, cu care ai de sărbătorit un eveniment special în viața voastră.

 

Taur

Contextul astral de astăzi favorizează preocupări pentru familie, pentru casă și pentru relația cu părinții, cu care ai avut dese conflicte în ultima perioadă, motivele fiind mentalitățile diferite. Totodată, s-ar putea să apară și situații neprevăzute la serviciu și să fii nevoită să lucrezi o parte din zi.

 

Gemeni

Contextul astral de astăzi favorizează dialogul cu persoana iubită sau cu copiii, legat de unele chestiuni, care privesc casa, spațiul de locuit, achiziționarea sau vinderea unui imobil, pe care îl deții și vrei să îl valorifici.

 

Rac

Astăzi, se anunță o zi în care faci socoteli financiare, pentru că ai în plan să achiziționezi un bun de valoare mai mare și vrei să știi pe ce te bazezi. Totodată, iei în calcul și faptul că vei renunța la sesiunile tale de shopping în favoarea banilor, care vor ajunge în conturile de economii. Iei în calcul și faptul să-ți suplimentezi veniturile.

 

Leu

Astăzi, cu Luna în semnul tău zodiacal parcă îți revine pofta de viață și optimismul, care te caracterizează și ai de gând să te vezi cu prietenii sau să mergi la shopping. Posibil spre seară, să-ți vină niște idei pentru proiectele de serviciu și să lucrezi câteva ore.

 

Fecioară

Contextul astral de astăzi nu te ajută prea mult, așa că ar fi bine să te odihnești, să nu te suprasoliciți și să lași treburile casnice pentru alte zile. Frământările tale au legătură cu banii pe care îi câștigi și nu-ți ajung și deși ai propuneri de colaborare, timpul nu-ți permite să te implici.

 

Balanță

Configurația astrală de astăzi îți aduce dialoguri sau întâlniri cu prietenii. Primești vești de la persoane, cu care nu ai mai vorbit de mult. Totodată, unul dintre colegi este posibil să-ți ceară ajutorul într-o problemă apărută la serviciu sau poate îi preiei din sarcini. 

 

Scorpion

Este de evitat, astăzi, să ai confruntări cu superiorii, autoritățile, membrii familiei sau prietenii. Pe tot parcursul zilei îți vei menține opiniile vis-à-vis de o situație și nu vei ceda sub nicio formă. Cei din preajma ta ar trebui să-și dea seama că nu au nicio șansă în fața ta.

 

Săgetător

Configurația astrală de astăzi scoate în evidență un aspect, care se formează între Soarele poziționat în casa prietenilor și Jupiter, guvernatorul tău, care traversează sectorul financiar. Așadar, evită conflictele cu prietenii pe tema banilor sau dacă cineva are să-ți returneze o sumă de bani, fii diplomată!

 

Capricorn

Posibil astăzi să primești un refuz din partea unui membru al familiei, căruia i-ai cerut o sumă de bani. Acest lucru te va ambiționa să câștigi mai mult, să pui pe roate un proiect, o colaborare, de pe urma căreia vei obține beneficii financiare însemnate.

 

Vărsător

Contextul astral de astăzi anunță preocupări pentru relația sentimentală. Totodată, partenerul de cuplu te ajută în carieră, chiar dacă aveți puncte de vedere diferite. Dacă ești singură, apar oportunități de relații romantice la locul de muncă.

 

Pești

Chiar dacă astăzi este o zi de weekend, ai planuri mari pentru locul de muncă, unde vei acționa diferit față de cum făceai până acum, în sensul că vrei să-ți aperi un drept. Dacă ai lucrat la un proiect nou, acum vrei să ți se recunoască meritele și să ai parte și de beneficii financiare. 

 

Ce nume crezi ca va avea copilul lui Smiley? - Trending Review cu Daragiu - episodul 41

related posts

Modifică setările cookies