Horoscop zilnic 11 octombrie 2021. Fecioarele vor găsi rezolvare la problemele medicale, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 11 octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este revenirea lui Saturn la mișcarea directă prin zodia Vărsător, respectiv prin sectorul asociat prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi și planurilor pe termen lung. Poți relua proiecte amânate sau se deblochează cele avute în derulare. În ce privește relațiile de prietenie, ai reușit să-ți faci o idee despre cine merită să-ți fie prieten.

 

Taur

 

Astăzi, Saturn revine la mișcarea directă prin zodia Vărsător, prin sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, așa că activitățile profesionale se deblochează și vei începe să vezi și rezultate. Cum Saturn guvernează și sectorul principiilor de viață, este posibil, după o perioadă de câteva luni, să ai și o altă perspectivă și filosofie de viață.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Saturn, guvernatorul casei banilor proveniți de la alte persoane sau prin intermediul altor instituții, revine la mișcarea directă, prin zodia Vărsător. Dacă ultimele patru luni Saturn ți-a testat sistemul de valori și principiile după care te ghidezi în viață, acum se vor risipi toate blocajele pe care le-ai avut și vei știi să-ți reconfigurezi direcția în viață, să iei decizii care privesc activitatea sau pregătirea profesională.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi, cu Saturn, care revine la mișcarea directă prin zodia Vărsător, anunță o îndreptare a situației financiare, vei scăpa de restricții, blocaje, amânări în ce privesc banii proveniți din moșteniri, credite, datorii, banii deținuți la comun cu partenerul de cuplu.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Saturn revine la mișcarea directă, prin zodia Vărsător, după o perioadă de câteva luni, în care a testat mariajul, relațiile și parteneriatele. Acum dispar încet-încet blocajele și neînțelegerile, îți asumi mai multe resposabilități și găsești soluții la problemele de cuplu.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi Saturn revine astăzi la mișcarea directă, prin zodia Vărsător, prin casa care indică activitățile, sarcinile de la locul de muncă și sănătatea. Restricțiile și blocajele din unele proiecte la care lucrezi dispar și te vei organiza mult mai eficient. În ce privește starea de sănătate, vei găsi rezolvări la unele probleme medicale.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Saturn revine la mișcarea directă prin zodia Vărsător, prin casa asociată iubirii, aventurii, romantismului, creativității, activităților artistice și relației cu copiii. Așadar, dacă ai dat dovadă de maturitate, responsabilitate în relație, ți-ai dorit o relație stabilă sau relațiile cu copiii au fost dificile, vei observa că lucrurile reintră în normal sau în direcția dorită de tine.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Saturn revine la mișcarea directă prin zodia Vărsător, prin casa asociată vieții de familie, locuinței, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Ai fost testată de către Saturn, timp de câteva luni, în aceste domenii, unde au existat dese blocaje, ai devenit mai responsabilă și ai luat mai în serios activitățile gospodărești și de familie.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Saturn revine la mișcarea directă prin zodia Vărsător, respectiv prin casa comunicării, gândirii, învățării, acumulării de cunoștințe și deplasărilor. În ultimele luni ai fost testată de seniorul karmei și ai învățat să comunici și să interacționezi cu ceilalți, iar acum vei observa că lucrurile reintră în normal.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Saturn revine la mișcarea directă prin zodia Vărsător, prin casa banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale, a resurselor și valorilor personale. Ultimele luni ai învățat să fii mai responsabilă cu banii, să îi gestionezi rațional. Poate ți-au și scăzut veniturile sau au intervenit blocaje și amânări, dar acum reintri în normal.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi Saturn, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă prin semnul nașterii tale. Dacă în ultimele luni ai avut parte de o restructurare personală, ai devenit mai responsabilă, organizată, acum te vei pune în valoare și vei avea câștiguri însemnate, pentru că ai dovedit că meriți.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Saturn revine la mișcarea directă prin zodia Vărsător, prin sectorul asociat subconștientului, universului interior, izolării, meditației, trecutului și introspecției. Dacă ultimele luni au fost mai grele și te-ai confruntat cu tot felul de temeri și frici și ți-ai analizat trecutul, acum ai realizat că trebuie să lași în urmă ceea ce te ține în loc să evoluezi și să mergi înainte.

related posts

Modifică setările cookies