Horoscop zilnic 11 octombrie 2022. Gemenii sunt atrași de un bărbat și pot începe o poveste de iubire, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 11 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Balanță, în sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale, asocierilor și căsătoriei. Comunicarea va fi foarte importantă pentru tine în perioada următoare. Vei discuta cu partenerul sau cu cei cu care desfășori activități situațiile pe care le aveți de rezolvat și clarificat, să ajungeți la o înțelegere.

 

Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Balanță, în sectorul muncii și sănătății. Se va observa o îmbunătățire a relațiilor cu colegii, în urma unor dialoguri și clarificări. De asemenea, s-ar putea să-ți reorganizezi sarcinile mult mai bine și să cauți să eviți conflicte, să creezi o atmosferă plăcută la serviciu. În ce privește sănătatea, recomandarea astrelor este să începi niște investigații, pentru a te asigura că totul este bine.

 

Gemeni


Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Balanță, în sectorul iubirii, aventurilor romantice, flirtului, cuceririlor, copiilor, creativității și valorificării unei pasiuni. Așadar, urmează o perioadă în care ești deschisă flirtului și începerii unei povești de iubire, dacă ești singură. Vei fi atrasă de persoane cu care poți împărtăși pasiuni comune. Inteligența și cunoștințele partenerului te vor impresiona.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Balanță, în sectorul vieții de familie, căminului, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Urmează o perioadă în care se vor intensifica dialogurile legate de proprietățile pe care le deții cu familia. Comunicarea este importantă, să găsești soluție la unele probleme care au apărut. S-ar putea să faci și unele deplasări la familie, dacă aceasta locuiește în alt oraș/țară.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Balanță, în sectorul comunicării, învățării, acumulării de cunoștințe. Poți începe cursuri sau să reiei niște cursuri abandonate, să susții lucrări sau interviuri, să faci deplasări în scopul perfecționării profesionale. Sunt favorizate negocierile și încheierea de noi contracte.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Balanță, în sectorul financiar, al banilor pe care îi poți obține din salariu sau alte activități extraprofesionale. Este o perioadă bună pentru negocieri și rezolvarea unor chestiuni financiare.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Balanță, în sectorul personalității, semn că vei fi mai comunicativă, te faci plăcută și încerci să eviți conflicte, să le aplanezi și să fie în jurul tău armonie. Ai idei bune și creativitatea este la cote înalte, așa că ar fi recomandat să profiți dacă se ivesc oportunități. 

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Balanță, în sectorul subconștientului, izolării, trecutului și introspecției. Până la finalul lunii, vei sta mai retrasă, vei analiza/observa acțiunile celorlalți și vei trage concluzii. Chiar dacă din afară nu se va vedea, vei avea o activitate mentală intensă.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Balanță, în sectorul prietenilor, planurilor și proiectelor de viitor. Începi dialoguri pentru implementarea unor proiecte, ai idei pe care le vei pune în practică. De asemenea, se mărește cercul de prieteni/cunoscuți și sunt șanse mari să obții niște contracte/colaborări noi.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Balanță, în sectorul carierei, imaginii și statutului personal. Până la finalul lunii Mercur te ajută să te afirmi și ai un randament intelectual ridicat, îți prezinți șefilor ideile și poți negocia o avansare profesională.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Balanță, în sectorul studiilor, călătoriilor, cursurilor de perfecționare profesională. Așadar, până la finalul lunii, Mercur va susține preocupări pentru educația superioară, lărgirea orizonturilor cunoașterii și rezolvarea unor chestiuni birocratice.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Balanță, în sectorul financiar, al banilor proveniți din alte surse decât salariile sau banii comuni cu ai partenerului de cuplu. Urmează o perioadă în care Mercur te ajută să-ți faci ordine în situația financiară.

 

Share în bucate cu Miss Wellington - Cotlete de berbecuț cu salată de pătrunjel și năut

related posts

Modifică setările cookies