Horoscop zilnic 11 septembrie 2020. Racii înțeleg de ce au nevoie pentru a fi fericiți, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 11 septembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Faci astăzi mai multe deplasări în scop administrativ sau financiar și îți vor ieși în cale oameni care să-ți rezolve rapid tot ce ai nevoie, fie ca trebuie să obții niște documente sau aprobări. Totodată, dialogul cu cineva din familie ar putea să devină tensionat din cauza mentalităților diferite și a faptului că nu îmbrățișați aceleași principii de viață.

Taur

Astăzi, ești pe cale să finalizezi termenii unui contract, de pe urma căruia să obții venituri substanțiale. Ideile tale originale au prins contur și ești fericită că ai obținut rezultatele solicitate de către superiori.

Gemeni

Configurația astrală de astăzi te îndeamnă să-ți faci planuri și strategii pe termen lung în sfera profesională, dar și în planul personal. În partea a doua a zilei, sunt șanse să primești niște răspunsuri pe care le aștepti de ceva timp.

Rac

Astăzi nu prea ești în apele tale. Îți aduci aminte de trecut, de persoane care au însemnat ceva în viața ta, fie în planul personal, fie în cel profesional. Ai o revelație, îți faci un bilanț și realizezi că îți trebuie foarte puțin să fii fericită.

Leu

Te afli astăzi față în față cu o persoană, care îți poate schimba destinul. Este vorba de un prieten sau cineva apropiat, care îți poate da niște sfaturi utile în sfera sentimentală, dar și în activitatea profesională. După prânz, ai parte de o surpriză de la cineva cu care nu ai mai vorbit de mult.

Fecioară

În prima parte a zilei primești vești din străinătate de la o persoană cu care nu ai mai vorbit de mult, un fost coleg sau un prieten. În partea a doua a zilei, se activează sectorul profesional și al relației cu șefii. Sunt aspecte favorabile pentru a încerca o renegociere salarială.

Balanță

Te concentrezi astăzi pe carieră, pe imaginea ta și ai grijă să te faci remarcată în spațiul social. Și la serviciu și în cercul de prieteni vei fi vedeta zilei. În partea a doua a zilei, sărbătorești împreună cu partenerul un succes pe care l-ai obținut în planul profesional.

Scorpion

În prima parte a zilei, primești o sumă de bani de la cineva din familie pentru a începe sau continua niște cursuri de perfecționare, o școală de șoferi sau cursuri de limbi străine. Întâlnirea cu un prieten, în partea a doua a zilei, ar putea să-ți aducă niște idei privind implicarea într-un proiect nou.

Săgetător

Încerci să faci, astăzi, rost de o sumă de bani pentru a plăti niște investigații medicale pentru un membru al familiei, căruia îi sari în ajutor. Posibil să fie vorba de unul dintre părinți. În sfera profesională, partenerul de cuplu te susține, mai ales că la serviciu apar tot felul de schimbări și nu știi cum vor funcționa lucrurile în viitor.

Capricorn

Contextul astral de astăzi aduce dialoguri care privesc viitorul unor proiecte importante pe care le ai în desfășurare. Posibil să primești niște sfaturi utile legate de cum ai putea să câștigi mai mulți bani în perioada următoare. Ți-ai setat niște obiective și ești determinată să le duci la bun sfârșit.

Vărsător

Dacă ești părinte, astăzi vei avea niște dialoguri în contradictoriu cu partenerul de cuplu, pentru că nu sunteți de acord în ce privesc activitățile extrașcolare ale copiilor, dar și modul în care se va desfășura scoala în perioada următoare.

Pești

Cum Luna, astăzi, îți traversează sectorul asociat familiei și locuinței, posibil ca preocupările principale să fie treburile gospodărești sau dacă simți că nu ești în apele tale, să-ți încarci bateriile acasă, doar petrecând timpul cu cei dragi ție.

related posts

Modifică setările cookies