Horoscop zilnic 11 septembrie 2021. Scorpionii au parte de certuri în familie, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 11 septembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Dacă în prima parte a zilei ai surprize de ordin financiar, în partea a doua a zilei, reușești să treci peste provocări și intuiești bine soluția într-o chestiune profesională. În planul relațional, discuți cu partenerul de viață legat de activitatea lui profesională și de posibilitatea, ca în viitorul apropiat, să-și schimbe jobul.

 

Taur


Astăzi, apar evenimente și situații surpriză în planul relațional. Totodată, ești preocupată de organizarea unei petreceri sau a unor activități de relaxare împreună cu prietenii. Dacă ești părinte, ai parte de un weekend cu multe pregătiri pentru noile activități ale acestora.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize din partea unor prieteni, care locuiesc în afara țării sau persoane care te invită la un eveniment în aer liber. S-ar putea să nu fii în cea mai bună formă, din cauza unor disfuncții organice și să alegi să stai acasă, să vorbești cu prietenii la telefon sau pe mediile online.

 

Rac

 

Astăzi apar deplasări, dar și evenimente surpriză din partea prietenilor sau planurile tale se modifică în unor unor situații neprevăzute. Atenție, că riști să-ți ieși din fire, să faci acuzații, pe care s-ar putea, mai târziu să le regreți! Prin urmare, gestionează situațiile apărute fără să strici relațiile!

 

Leu

 

S-ar putea, astăzi, să afli unele vești legate de locul de muncă, de prelungirea unui contract sau  schimbări care vor avea loc în conducerea firmei unde lucrezi. Acasă, este posibil să ai parte de tensiune și agitație din cauza unor neînțelegeri cu partenerul.

 

Fecioară

 

Sectorul asociat comunicării este bine aspectat astăzi și favorizează studiul sau planurile pe termen lung. S-ar putea, în partea a doua a zilei, să primești un telefon din străinătate sau vești legate de un curs pe care ai de gând să-l începi, rezultatul la un examen sau informații privind unele schimbări, care vor avea loc la serviciu.

 

Balanță

 

La serviciu este posibil să înțelegi greșit unele lucruri, să apară încurcături sau situații neprevăzute. În planul financiar, ai de gând să faci niște schimbări, pentru că în ultima perioadă ai tot avut parte de evenimente neașteptate, care implică casa, spațiul de locuit și obiectele electrocasnice și ai nevoie de un fond de rezervă pentru astfel de situații.

 

Scorpion


Luna îți traversează, astăzi, zodia, iar configurația astrală favorizează comunicarea și creativitatea, relațiile cu persoanele de sex opus. Vor exista momente pe tot parcursul zilei în care vei fi solicitată din punct de vedere emoțional. Relațiile cu membrii familiei pot să fie afectate de tensiuni și agitație.

 

Săgetător

 

Ai ocazia, astăzi, să te odihnești mai mult, să-ți rezervi timp pentru tine și să faci planuri și strategii profesionale. Partenerul te susține în toate demersurile tale, este suport moral, mai ales că în ultimele zile, au tot apărut surprize și situații neașteptate la locul de muncă, provocări peste care a trebuit să treci prin comunicare și diplomație.

 

Capricorn

 

Din punct de vedere profesional ești mulțumită de echipa cu care lucrezi, mai ales că aveți viziuni comune, lucrați la o strategie pe termen lung și implementați un proiect, care ar putea să vă aducă succese. Prin urmare, proiectele tale se mișcă în direcția dorită și ți se confirmă faptul că ideile tale au fost bune.

 

Vărsător

 

Astăzi, ești activă în planul social, ieși la întâlniri cu prietenii sau la evenimente, unde cunoști oameni noi. Dialogurile cu aceștia ar putea să aducă noi proiecte. Posibil, în partea a doua a zilei, să apară evenimente neprevăzute în familie.

 

Pești

 

Astăzi, ai dorința de a da un nou sens vieții, de a urma o nouă direcție. Totodată, apar vești de la drum, de la rude care locuiesc în alt oraș/țară. Relația cu partenerul de cuplu este bună și primiți o invitație neașteptată de a pleca din oraș. Se anunță o zi plină de surprize pe toate planurile.

 

 

 

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies