Horoscop zilnic 11 septembrie 2022. Berbecii au o zi plină de oportunități, ce se întâmplă cu Taurii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 11 septembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna traversează astăzi zodia Berbec, respectiv casa personalității tale, și formează o conjuncție cu Jupiter, marele benefic, semn că ziua este favorabilă progresului și ar trebui să fii atentă la oportunitățile pe care le scoate în cale Jupiter. De asemenea, ești plină de farmec și s-ar putea să obții tot ce dorești sau ai nevoie.

 

Taur

 

Astăzi Luna formează o conjuncție cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa subconștientului, introspecției și trecutului. Este posibil să găsești niște soluții la unele probleme care te frământă și să ai parte de schimbări favorabile. Reușești să lași în spate trecutul și să te concentezi pe proiectele viitoare și viața personală.

 

Gemeni

 

Astăzi este posibil să ai ajutor de la prieteni într-o chestiune personală sau într-un proiect profesional. Conjuncția care se formează între Lună și Jupiter, marele benefic, vine cu soluții, oportunități, dar și progres. Dacă decizi să ieși la un spectacol, concert, întâlnire cu prietenii, este posibil să cunoști persoane interesante.

 

Rac

 

Astăzi se formează o conjuncție între Lună, guvernatoarea ta, și Jupiter, marele benefic, așa că este posibil să ai parte de oportunități de afirmare în grupul de prieteni sau în sfera socio-profesională. De asemenea, este posibil să-ți parvină niște informații pe cale neoficială, precum în următoarea perioadă vei avansa în carieră.

 

Leu


Astăzi se formează o conjuncție între Lună și Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa principiilor, credințelor, educației superioare, schimburilor de experiență profesională și călătoriilor. Posibil să ai parte de dialoguri sau chiar experiențe care să te facă să-și lărgești orizonturile cunoașterii sau să evoluezi.

 

Fecioară

 

Sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi deții cu partenerul sau cu alte persoane, a banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane sau instituții este activat astăzi de conjuncția Lunii cu Jupiter, marele benefic. S-ar putea să ai ajutor de la prieteni într-un context financiar sau să decizi valorificarea unui imobil, de pe urma căruia să obții o sumă de bani.

 

Balanță


Sectorul asociat relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale este activat astăzi de conjuncția Lunii cu Jupiter, marele benefic, așa că s-ar putea să ai parte de evenimente sau situații, care să te facă să avansezi într-o relație, dacă ești singură, sau să fii pregătită să începi o nouă activitate profesională.

 

Scorpion

 

Luna formează astăzi o conjuncție cu Jupiter, marele benefic și guvernatorul banilor, așa că este posibil să primești niște sume de bani, dar care vin de la familie, nu de la serviciu cum ți-ai dori. Însă nu te lași și zilele următoare vei discuta și aspectul financiar cu șefii tăi.

 

Săgetător


Luna formează astăzi o conjuncție cu Jupiter, guvernatorul tău, în tranzit prin casa aventurilor sentimentale, iubirii, copiilor, creativității și distracției, așa că se anunță o zi în care îți vei rezerva mai mult timp partenerului de cuplu, copiilor, persoanelor dragi sau prietenilor, participând la un eveniment important în viața acestora.

 

Capricorn

 

Astăzi este o zi în care ai planuri să-ți petreci timpul cu familia, cu cei dragi, să faci o vizită unor rude, părinților. Posibil conjuncția Lunii cu Jupiter, marele benefic, să-ți aducă și soluții la o chestiune locativă sau de administrare a unui imobil.

 

Vărsător

 

Sectorul comunicării și deplasărilor este activat astăzi de conjuncția Lunii cu Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei banilor. Așadar, este posibil să-ți faci planuri financiare, strategii pe termen lung, să mergi la shopping sau să faci niște vizite unor rude sau prieteni. Se anunță o zi foarte aglomerată la capitolul drumuri.

 

Pești

 

Sectorul financiar este activat astăzi de conjuncția Lunii cu Jupiter, guvernatorul tău. Așadar, marele benefic s-ar putea să-ți aducă negocieri, propuneri de proiecte și sume importante de bani în conturile tale în următoarea perioadă.

 

 

related posts

Modifică setările cookies