Horoscop zilnic 12 aprilie 2018. Săgetătorii îşi pot schimba jobul, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul zilei de 12 aprilie 2018.


BERBEC

O problemă din trecut revine și o s-o rezolvați, să va simplificati viață, să puteți demara un nou proiect. pe care la-ti amânat după Paşti.

 

TAUR

Veți primi ajutor din partea cui nu va așteptați și o să începeți o afacere. Reuşiţi să faceţi rost de bani de la un sponsor , oricum sunteți pe cai mari în perioada asta.

 

GEMENI

Este foarte posibil să luați niște bani. Toată suma o veţi investi într-o achiţie la care visaţi de mai mult timp.  Această investiţie vă va ocupa o bună parte din timp, astfel că vă cam neglijaţi partenerul. Vă veţi lua revanşa la sfârşitul săptămâni.
 

RAC

Ați rămas cuiva datori cu bani sau cu vreun serviciu, poate fi o obligație morală, o nimica toată pentru voi, și chiar o să va achitați onorabil. Sunteţi foarte romantică, iar persoana iubită va di răsfăţată de gesturile tandre cu care îl înconjuraţi. 

 

LEU

Aţi rămas în urmă cu proiectele la care lucraţi, aşa ca astăzi vă copncentraţi să finalizaţi mare parte din ele. Plănuiţi să plecaţi într-o călătorie, deocamdată strângeţi toate informaţiile, pentru a evita să aveţi parte de surprize neplăcute.

 

FECIOARĂ

De-abia s-a terminat minivacaţa de paşti că deja sunteţi obosită şi vă gândiţi deja la un concediu adevărat, în care să vă relaxaţi cu adevărat. Deocamdată, n-aveți suficienți bani  pentru a achiziţiona vacanţa mult visată lucraţi deja la asta. 

 

BALANȚĂ

Va așteaptă o experiență nouă la serviciu și o să va puneți mintea la contribuție și toată priceperea să-i impresionați pe șefi, pe colaboratori.  Toată lumea este uimită de capacităţile organizatorice de care daţi dovadă. 

 

SCORPION

O să va luați angajament față de niște rude sau prieteni, să-i cununati, să le botezați copilul sau o să plecați împreună în concediu, pe undeva. 

 

SĂGETĂTOR

Se vine cu o propunere de job și până la sfârşitul săptămânii aveți timp să dați răspunsul și să întrebați în dreapta și-n stânga dacă oamenii respectivi sunt serioși sau nu.

 

CAPRICORN

Vreți să reparați o prietenie, o căsnicie, o relație de rudenie - acum e cel mai bun moment când vorbele au greutate și ajung exact unde trebuie.

 

VĂRSĂTOR

Organizați o ieșire la sfârșit de săptămâna și o să va remontati poate va duceți chiar cu serviciul, la team building și-o să va și distrați, printre altele.

 

PEȘTI

Va apucați de niște cursuri în particular, să obțineți un salariu mai bun, poate va bate gândul să plecați din țară, le puteți combină pe cele două - în cazul unei burse de studiu.

related posts

Modifică setările cookies