Horoscop zilnic 12 aprilie 2019. Taurii fac cunostinta cu o persoana speciala, vezi ce se intampla cu Balantele


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 12 aprilie 2019.

Tag-uri:

Berbec

Este o zi perfecta pentru a emana fericire si optimism. Organizeaza o petrecere spontana, alaturi de persoana iubita. Invita prieteni si de ce nu, straini? La sfarsit veti forma o mare si fericita familie. 

 

Taur

Poate datorita faptului ca zambesti mult mai mult, sau poate este influenta configuratiei astrala care iti pune acea sclipire in ochi. Oricare ar fi motivul, se pare ca vei intalni o persoana care te va gasi cu adevarat incantatoare si care te va face sa uiti de probleme.

 

Gemeni

Configuratia astrala de azi aduce o raza de lumina in viata ta. Ar putea fi legat de faptul ca te simti foarte optimista in legatura cu intalnirea de diseara, sau poate doar de faptul ca te bucuri de viata. Indiferent de motiv, vei avea mult mai multe ocazii sa zambesti dupa ce te vei intalni cu noul tau prieteni, care se dovedeste a fi o persoana minunata.

 

Rac

Este momentul perfect pentru a le prezenta prietenilor noul iubit. Actuala configuratie a astrelor indica faptul ca intalnirea va fi un succes. Poti rasufla linistita, cu siguranta veti fi placuti si admirati de cei din jur.

 

Leu

Ceva trebuie rezolvat astazi, si avand in vedere atmosfera celesta, pare ca va duce la schimbari in relatiile cu cei apropiati. Profita de ocazie si lamureste lucrurile.

 

Fecioara

Weekendul asta aduce cu el multa schimbare. Este vorba de o conversatie sau chiar ceva ce ai auzit fara sa vrei. Vei clarifica lucrurile cu gratie si calm.


Balanta

Astazi va trebui sa fii un sprijin pentru cineva apropiat. Incurajeaza-i in tot ceea ce fac si incearca sa transmiti starea aceasta de bine de care te bucuri in ultimul timp.

 

Scorpion

In sfarsit iti gasesti curajul de a comunica anumite lucruri lasate in umbra. Reusesti sa privesti situatii dintr-o alta perspectiva si chiar gasesti solutii la care nu te-ai gandit pana acum.

 

Sagetator

Ruesesti sa scapi de resentimentele fata de anumite persoane. Te simti impacata si implinita. Profita de aceasta dispozitie si incearca sa faci lucruri noi. Putin timp dedicat tie nu strica niciodata.
 

Capricorn

Un rasarit de soare, fie ca este vorba de o zi buna, fie ca este vorba de un zambet radiant, iti va ridica moralul. Congiguratia astrelor iti aduce o doza de stralucire interioara. Spiritualitatea este in crestere si te simti pregatita sa sarbatoresti.

 

Varsator

Arara putina afectiune partenerului. Esti o experta in gesturi romantice. Incearca ceva nou si vei simti o evolutie atat in viata de cuplu cat si in viata personala.

 

Pesti 

Chiar daca este ceva specific sa fii mereu ocupata, in ultimul timp simti nevoia unei vacante. Detaseaza-te putin de rutina si incearca sa nu mai iei absolut totul atat de in serios. Incearca sa organizezi o excursie alaturi de o persoana apropiata. 

related posts

Modifică setările cookies