Horoscop zilnic 12 aprilie 2020. Fecioarele află vești de la cei dragi, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 12 aprilie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Întâmpini astăzi probleme în sfera socio-profesională, pentru că afli secrete și lucruri pe care unii colegi ți le-au ascuns. Anumite sarcini au rămas nerezolvate din cauza unora care nu și-au făcut treaba. Oricât de abătută ai fi, încearcă să-ți regăsești buna dispoziție și pregătește-i partenerului o cină romantică.

Taur

Deși nu ești cu energia la maximum, ai intuiție și rezolvi cu ușurință o problemă financiară apărută brusc. În a doua parte a zilei se întrevăd tensiuni cu partenerul, însă într-un final lași de la tine și respecți ceea ce ți-ai propus: să fii mai îngăduitoare.

Gemeni

Astăzi ești de acord cu partenerul de viață într-o chestiune financiară, care are legătură cu casa sau cu o locuință pe care te pregătești să o achiziționezi. Ești fericită că ai acordul partenerului pentru a începe cumpărături online pentru casă.

Rac

La serviciu traversezi o perioadă bună din punct de vedere profesional, iar astăzi Luna îți tranzitează casa muncii, unde vei fi foarte activă. Posibil să primești un buget pe care trebuie să îl administrezi cu echipa din care faci parte, iar ideile tale vor fi salutate de către șefi.

Leu

Astăzi, când Luna îți traversează sectorul sentimental și al distracției, ai mai multă dispoziție de a flirta sau de a găsi metode de relaxare alături de partenerul de viață. Dacă ești singură, îți cauți un partener cu care să ai pasiuni și subiecte în comun.

Fecioară

Contextul astral de astăzi îți pregătește o zi bună pentru a o petrece împreună cu familia și să afli vești de la rude aflate în străinătate sau care locuiesc în alte orașe. Este un moment bun să cauți împăcare cu rudele cu care nu te-ai înțeles în ultima perioadă.

Balanță

Deși ai vrea să faci astăzi o vizită, preferi să vorbești la telefon cu rudele aflate departe de tine. Și prietenii din străinătate te caută și primești o invitație de a le face o vizită. Totodată, ai dispoziție de te informa cu privire la domenii care te interesează: călătorii, spiritualitate, filosofie și principii de viață.

Scorpion

În ultima perioadă ești foarte interesată de psihologie, filosofie și spiritualitate, așa că astăzi este un moment bun să te retragi și să citești. Sectorul comunicării și axa cunoașterii sunt foarte activate în următoarea perioadă, așa că profită la maximum de aceste aspecte pentru a te perfecționa într-un domeniu!

Săgetător

Luna ajunge astăzi în zodia ta, semn că vei deborda de energie și bună dispoziție. Dacă ai tendința să-ți determini partenerul să facă numai cum vrei tu, poate ar fi cazul să încerci să înveți să îi lași și pe ceilalți să aibă inițiative.

Capricorn

Posibil astăzi să nu fie cea mai  bună zi a ta. Ai parte de multă tensiune emoțională, iar configurația astrală ar putea să te ducă în împrejurări ce duc la complicații în relația afectivă. Deși ai vrea să iei inițiativă, ești lipsită de decizie și acțiune și tinzi să lași lucrurile să se rezolve de la sine, lucruri care nu te caracterizează.

Vărsător

Configurația astrală de astăzi îți aduce multă profunzime în gândire și capacitate mare de concentrare. Deși ar trebui să-ți petreci timpul cu familia, fiind o zi liberă, gândurile tale sunt cum să faci bani și să te implici mai mult într-un proiect care momentan stagnează. Cauți soluții și până la finalul zilei, le și găsești.

Pești

Un membru al familiei are nevoie de ajutorul tău. Din cauza schimbărilor survenite în programul tău de astăzi, este posibil să ai unele neînțelegeri cu persoana iubită. În a doua parte a zilei, încasezi o sumă de bani, sub formă de cadou, de la unul dintre părinți.

Un cântăreț anonim, pe primul loc în Trending - Trending Review cu Daragiu - Episodul 24

related posts