Horoscop zilnic 12 aprilie 2021. Săgetătorii încep o poveste minunată de iubire, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 12 aprilie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astrologic important care se formează astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care anunță deschiderea unei noi etape în viața ta personală. Este momentul tău de afirmare din an, în care îți poți seta noi obiective pe termen lung.

 

Taur

 

Luna Nouă de astăzi, care se formează în zodia Berbec, în sectorul asociat subconștientului, universului interior, introspecției, trecutului și vindecării, îți deshide o nouă etapă de curățire, de debarasare a situațiilor și persoanelor care te țin în loc să evoluezi. Este un moment bun să elimini din viața ta ce nu merge, să reflectezi la acțiunile din trecut și să pregătești un plan de acțiune pentru următoarea perioadă. 

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează în sectorul asociat relațiilor de prietenie, vieții sociale, planurilor și proiectelor de viitor. Așadar, se deschide o nouă etapă în aceste domenii, îți poți lărgi cercul de cunoștințe, să te implici în proiecte noi, cum ar fi o activitate umanitară, care ar putea să-ți aducă satisfacții personale.

 

Rac

 

Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează astăzi, îți deschide o nouă etapă în carieră și în sfera aspirațiilor profesionale, unde ai putea veni cu idei noi, originale. Este un moment propice să te faci remarcată, să le demonstrezi superiorilor că meriți să obții o funcție sau să conduci o echipă.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează în sectorul asociat studiilor, cunoștințelor, relațiilor cu persoane aflate în străinătate sau relații cu instituții publice și nu în ultimul rând, filosofiei și principiilor de viață. Așadar, se deschide o nouă etapă, în care astrele îți recomandă să-ți concentrezi atenția pe aceste domenii. Totodată, o revelație ar putea să-ți schimbe sistemul de valori după care te ghidezi în viață.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează în casa resurselor comune, a avantajelor materiale, a transformării profunde și a intimității. Așadar, se deschide o nouă etapă în aceste domenii, în care ești invitată să-ți concentrezi atenția pe situația financiară și a face o schimbare majoră. 

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care îți deschide o nouă etapă în sectorul asociat mariajului, relației de cuplu sau parteneriatelor de afaceri, unde vor avea loc o serie de evenimente importante, semnare de contracte sau stabilirea termenilor unui parteneriat.

 

Scorpion

 

Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează astăzi anunță deschiderea unei noi etape în sectorul care indică starea sănătății, sarcinile și obligațiile de la locul de muncă. Posibil să primești vești de la angajator privind noile proceduri sau sarcini noi de muncă pentru următoarea perioadă.

 

Săgetător

 

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care anunță deschiderea unei noi etape în sfera sentimentală, a relației cu copiii, a activităților de creație, artistice sau a distracției. Dacă ești singură, ai toate șansele să începi o poveste de iubire.

 

Capricorn

 

Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează astăzi anunță deschiderea unei noi etape în sectorul asociat vieții de familie, locuinței, patrimoniului și relației cu părinții. Următoarele două săptămâni sunt importante să-ți concentrezi atenția pe familie și pe rezolvarea unor chestiuni locative.

 

Vărsător

 

Sectorul asociat comunicării, schimbului de idei, acumulării de informație, examenelor, interviurilor și cursurilor de dezvoltare personală sau profesională va cunoaște o dezvoltare prin deschiderea unei noi etape, cu ocazia Lunii Noi din zodia Berbec, care se formează astăzi. Este recomandat să te ocupi, în următoarele două săptămâni, pe acele activități care presupun comunicare, negociere, analiză, studiu și scris.

 

Pești

 

Evenimentul astrologic important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care anunță deschiderea unei noi etape în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale. Următoarele două săptămâni este important să-ți concentrezi atenția pentru găsirea unui echilibru, prin a-ți schimba obiceiurile financiare și reducerea cheltuielilor.

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Ruby: „N-am participat la threesome, sunt aproape sfânta”

related posts

Modifică setările cookies