Horoscop zilnic 12 aprilie 2022. Taurii sunt atrași de cineva din anturajul lor, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 12 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este conjuncția lui Neptun cu Jupiter, marele benefic. Pentru că se formează pe sectorul frământărilor interioare, te face mai receptivă la emoții și la universul interior. Poți avea parte de reechilibrare interioară, vindecări, renunțarea la unele vicii și să-ți regăsești încrederea în forțele proprii.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi anunță formarea conjuncției dintre Neptun și Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, în sectorul planurilor și proiectelor de viitor. Așadar, vei fi preocupată de viitorul profesional, relațional, al vieții de familie. Dacă ești singură, contextul astral îți aduce o apropiere sau o atracție față de cineva din anturaj.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este conjuncția lui Neptun cu Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei relațiilor, în zodia Pești. Dacă ești singură și ai visat la o poveste de iubire, acum s-ar putea să întâlnești persoana viselor tale, iar dacă ești implicată într-o relație de lungă durată/căsătorie, oficializezi sau îți consolidezi relația. În planul profesional înregistrezi un succes sau primești o propunere interesantă.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi anunță conjuncția dintre Neptun și Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei relațiilor, din zodia Pești. Este un aspect astral rar și este recomandat să nu ratezi oportunitățile profesionale care se ivesc, pentru că ai ocazia să-ți împlinești un vis.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi anunță conjuncția dintre Neptun și Jupiter, din zodia Pești, care vine cu oportunități financiare. Poți obține o aprobare pentru un credit, intri în posesia unei moșteniri, a unei sume însemnate de bani.

 

Fecioară

 

Relațiile și căsătoria intră în atenția ta, astăzi, odată cu formarea conjuncției dintre Neptun și Jupiter, marele benefic, din zodia Pești. Dacă ești singură, se ivesc oportunități de a intra într-o relație, dacă faci parte dintr-o relație mai veche, treci la următorul nivel, poate o căsătorie, iar dacă traversezi o perioadă mai dificilă în cuplu, ai curajul să pui punct, să rupi relația și să te eliberezi.

 

Balanță

 

Conjuncția lui Neptun cu Jupiter, marele benefic, din zodia Pești, se formează foarte rar și aduce șanse mari de îmbunătățire a stării de sănătate, a stilului de viață, poți obține un tratament, care să te vindece de o afecțiune mai veche, iar în planul profesional ai șanse să obții un serviciu, care să te mulțumească din toate punctele de vedere.

 

Scorpion


Conjuncția lui Neptun cu Jupiter, marele benefic, care se formează, astăzi, în zodia Pești, pe sectorul vieții afective, iubirii, copiilor și creativității, îți poate aduce o poveste de iubire, vestea că vei deveni părinte, te poți bucura de o realizare a copiilor sau un proiect de creație prinde contur.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi anunță conjuncția lui Neptun cu Jupiter, care se formează în zodia Pești. Este un aspect astral rar, care-ți poate aduce șanse și oportunități să-ți îndeplinești un vis legat de familie, viața de familie, spațiul de locuit. Totodată, relațiile cu părinții se îmbunătățesc.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi anunță formarea conjuncției dintre Neptun și Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, pe sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, cunoștințelor. S-ar putea să iei niște decizii importante profesionale sau relaționale. Totodată, sunt susținute negocierile, comunicarea și înțelegerea unor chestiuni care trebuie lămurite în relație sau în planul profesional.

 

Vărsător

 

Conjuncția lui Neptun cu Jupiter, marele benefic, care se formează, astăzi, în zodia Pești, pe sectorul financiar, al banilor care provin din muncă proprie, aduce sau anunță intrarea unor sume importante de bani în conturile tale, în următoarea perioadă.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi, conjuncția lui Neptun cu Jupiter, guvernatorii tăi, îți aduce o creștere în planul personal/profesional. Este un aspect astral rar, benefic, care-ți poate schimba în bine viața. Fii pe fază și prinde oportunitățile, care vin spre tine!

related posts

Modifică setările cookies