Horoscop zilnic 12 aprilie 2023. Berbecii singuri se îndrăgostesc de cineva cu care să rămână tot restul vieții!


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 12 aprilie 2023.
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este conjuncția care se formează între Soare și Jupiter, marele benefic, în zodia ta. Este un moment prielnic pentru a-ți seta obiective personale și-n relație. Dacă ești singură, te-ai putea îndrăgosti de cineva cu care să râmâi restul vieții. Dacă faci parte dintr-un cuplu, legătura dintre voi devine mai strânsă.

 

Taur

 

Conjuncția care se formează astăzi între Soare și Jupiter, marele benefic, într-o casă ascunsă, a secretelor, a subconștientului, te va sprijini și-ți va aduce oportunități să pui la cale un plan de viitor. Intuiția este puternică și percepi lucruri care te vor ajuta în demersurile tale viitoare.

 

Gemeni

 

Astăzi, Soarele și Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei relațiilor, formează o conjuncție (alăturare) în zodia Berbec. Ziua este considerată cea mai norocoasă zi a anului și impactează casa asociată vieții sociale, prietenilor și planurilor de viitor. Vin oportunități în aceste domenii, pe care ar fi recomandat să nu le pierzi. Așadar, programează o întâlnire romantică sau profesională, pentru că se vor deschide noi drumuri.

 

Rac

 

Astăzi, Soarele și Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei muncii, formează o conjuncție (alăturare) în casa carierei și reputației profesionale. Pentru că este considerată cea mai norocoasă zi a anului, vei primi recunoașterea muncii tale și s-ar putea să obții o avansare. Soarele îți guvernează casa banilor, așa că este posibil să primești și o mărire salarială.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este conjuncția care se formează între Soarele, guvernatorul tău, și Jupiter, marele benefic, în zodia Berbec, în sectorul asociat educației superioare, proiectelor personale, direcției în viață, călătoriilor, chestiunilor birocratice, perfecționării profesionale și filosofiei de viață. Este un moment important și nu rata oportunitățile care vin spre tine, pentru că vei avea noroc în tot ce întreprinzi!

 

Fecioară

 

Conjuncția care se formează astăzi între Soare și Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei relațiilor, într-o casă financiară, a intimității și transformărilor profunde, îți poate aduce sume importante de bani, cadouri, susținere din partea părinților, aprobarea unui credit. Pentru că este considerată cea mai norocoasă zi a anului, evenimente pot să aibă loc și-n planul intim, să te reconextezi cu partenerul și să începeți un drum nou.

 

Balanță

 

Astăzi, Soarele și Jupiter, marele benefic, formează un aspect de conjuncție (alăturare) în casa relațiilor și parteneriatelor. Pentru că este considerată cea mai norocoasă zi din an, s-ar putea să semnezi un act oficial important, să închei un parteneriat profesional, de pe urma căruia să obții beneficii însemnate sau să primești o cerere în căsătorie. Dacă ești singură, îți poți întâlni partenerul, așa că fii atentă în jurul tău și cooperează cu aspectele!

 

Scorpion

 

Astăzi, Soarele și Jupiter, marele benefic, formează un aspect de conjuncție (alăturare) în casa muncii, activităților profesionale, rutinei zilnice și sănătății. Pentru că este considerată cea mai norocoasă zi a anului, vin oportunități profesionale sau poți începe o activitate pe cont propriu. Indiferent de situație, apar oportunități de creștere și dezvoltare profesională.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi anunță cea mai norocoasă zi a anului. Conjuncția Soarelui cu Jupiter, guvernatorul tău, se formează în casa iubirii, aventurilor romantice, creativității, pasiunilor, copiilor, vacanțelor. În planul iubirii pot să apară oportunități, așa că este recomandat să programezi o întâlnire romantică sau o călătorie, vacanță. Așadar, bucură-te de această zi pentru a obține ceva ce-ți dorești de mult în dragoste, privind un proiect creativ sau să-ți îmbunătățești relația cu copiii!

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi este activat de conjuncția care se formează între Soare și Jupiter, marele benefic, în zodia Berbec, respectiv în casa vieții de familie, căminului, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Pentru că este considerată cea mai norocoasă zi a anului, apar oportunități de dezvoltare prin familie, părinți, privind o mutare sau o tranzacție imobiliară. De asememea, îi poți face o surpriză unuia dintre părinți, să petreci o zi minunată în compania lor.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este conjuncția care se formează între Soare și Jupiter, marele benefic, în zodia Berbec, pe casa comunicării, gândirii, interacționării cu ceilalți, învățării și deplasărilor. Este un moment prielnic pentru a-ți seta obiective, a face planuri, pentru a discuta chestiuni importante cu partenerul de cuplu, pentru că Soarele îți guvernează casa relațiilor sau pentru a negocia sau încheia parteneriate profesionale.

 

Pești

 

Astăzi se formează conjuncția dintre Soare și Jupiter, marele benefic, în zodia Berbec, pe casa banilor pe care îi câștigi din muncă. Pentru că este considerată cea mai norocoasă zi din an, Jupiter aduce oportunități financiare. Poți semna un contract, care să-ți aducă mai mulți bani în conturile tale.

 

related posts

Modifică setările cookies