Horoscop zilnic 12 august 2021. Leii țin socoteala strictă a banilor, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 12 august 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi și până pe 30 august, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Fecioarei, respectiv sectorul asociat muncii și sănătății. Așadar, te vei concentra pe activitățile curente de la locul de muncă, atenția la detalii în acte și documente va fi sporită, negociezi în favoarea ta contracte importante și analizezi ofertele de job primite.

 

Taur


Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Fecioarei, pe sectorul sentimental. Așadar, până pe 30 august, poți deschide subiecte delicate în cuplu și vei gândi rațional, la obiect, atunci când trebuie să iei o decizie privind viața sentimentală, relația cu copiii sau valorificarea unui talent, o vocație.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi și până pe 30 august, Mercur, guvernatorul tău, traversează zodia Fecioarei, respectiv sectorul asociat familiei, căminului, spațiului de locuit, părinților. Așadar, urmează o perioadă în care te preocupă activitățile curente în gospodărie, comunicarea cu familia și vei fi determinată să faci curățenie, să arunci ce nu-ți mai este necesar, să pui ordine în actele casei sau să rezolvi niște chestiuni administrative ale casei, patrimoniului.

 

Rac

 

Tranzitul lui Mercur prin zodia Fecioarei de astăzi, prin sectorul comunicării, informației, opiniilor, dezbaterilor, deplasărilor, îți dă ocazia să clarifici anumite aspecte legate de cuplu și viața de familie, de chestiunile profesionale. Așadar, până pe 30 august vei fi mai critică, realistă în toate procesele de comunicare și mult mai atentă în tot ce întreprinzi.

 

Leu

 

Începând de astăzi și până pe 30 august, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Fecioarei, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă. Așadar, urmează o perioadă în care te concentrezi pe chestiunile legate de bani, de termenii unui contract de muncă. Totodată, decizi să eviți cheltuielile inutile, riscurile și ții socoteala strictă a banilor.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi și până pe 30 august, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în sectorul asociat personalității. Așadar, următoarea perioadă depui eforturi mai mari, ești disciplinată, muncești mai serios și ești concentrată mai mult pe detalii, riscând să pierzi imaginea de ansamblu. Contextul astral ți-e favorabil în toate procesele de învățare, comunicare, negociere, ai energie și motivație să începi proiecte noi și iei decizii rationale în toate aspectele vieții tale.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, respectiv în sectorul subconștientului, izolării, trecutului, meditației și introspecției. Până pe 30 august vei da o mână de ajutor celor care au nevoie și te poți implica în proiecte umanitare. Totodată, îți vei face un bilanț relațional, dar și profesional.

 

Scorpion

 

Evenimentul astrologic de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Fecioarei, respectiv în sectorul relațiilor de prietenie și a planurilor de viitor. Până pe 30 august ești dornică să-ți lărgești cercul de cunoștințe, însă vei fi foarte atentă la calitatea oamenilor cu care vei relaționa. Ești interesată de acele persoane, care te pot ajuta în planul personal sau profesional.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, respectiv în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, până pe 30 august vei fi foarte implicată la locul de muncă, te faci remarcată prin seriozitate, simț al responsabilității și idei/proiecte pe care le poți începe sau lansa în perioada următoare.

 

Capricorn

 

Sectorul studiilor, perfecționarii profesionale, principiilor și planurilor personale de viitor, lărgirea orizonturilor vor fi preocupările tale începând de astăzi până pe 30 august cât Mercur, astrul comunicării va traversa zodia Fecioarei. Așadar, ești interesată de acumulare de cunoștințe într-un domeniu de interes pentru tine, poți împărtăși altor persoane experiența ta și vei munci mult pentru ca planurile tale personale de viață să prindă contur.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul avantajelor materiale. Așadar, până pe 30 august vei începe o analiză privind resursele pe care le deții cu partenerul sau a banilor proveniți din alte surse decât salariile. Realizezi că trebuie să eviți niște riscuri, renunți la împrumuturi și gestionezi mai bine resursele. Totodată, ești determinată să-ți exprimi sentimentele față de partener și alegi să împărtășești profunzimea lor.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Fecioarei, respectiv în sectorul relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor și asocierilor. Așadar, până pe 30 august acorzi o mai mare atenție partenerului de cuplu, posibil să fii uneori mai critică, dar și rațională atunci când abordezi chestinile de cuplu. În planul profesional ești atentă la detaliile care privesc un contract sau un parteneriat și ai tendința să analizezi mai mult toate aspectele implicării într-un proiect nou.

 

related posts

Modifică setările cookies