Horoscop zilnic 12 august 2022. Leii au parte de rupturi în relațiile cu șefii, ce se întîmplă cu Balanțele 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 12 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care-ți dinamizează casa prietenilor, proiectelor și planurilor de viitor, viața socială și axa sentimentală. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație și evenimente care să te ia prin surprindere în planul iubirii. Pot avea loc încheieri de etape, de proiecte, de relații nefuncționale.

 

Taur


Astăzi are loc Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează în sectorul socio-profesional, al carierei și imaginii. Pot avea loc încheieri de etape, din cauza unor diferențe de opinie între credințele tale și ale șefilor și este posibil să-ți înveți niște lecții de viață. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează în sectorul schimburilor de experiență profesională, studiilor, călătoriilor, principiilor și credințelor. Posibil să apară o criză și în urma unei experiențe neplăcute să-ți schimbi perspectiva asupra unor lucruri.

 

Rac


Astăzi are loc Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează în sectorul avantajelor materiale, a banilor pe care îi deții cu partenerul sau a banilor care provin din alte surse decât salariile. Posibil să închei o etapă, să returnezi o datorie sau să primești o aprobare a unui credit. Pentru că Saturn intră într-un aspect dizarmonic cu Marte și Uranus din casa planurilor de viitor este posibil ca unele socoteli financiare să-ți fie date peste cap.

 

Leu

 

Astăzi are loc Luna Plină din zodia Vărsător, care va activa sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Posibil să aibă loc niște încheieri de etape  în planul relațional sau să apară rupturi în relațiile tale cu șefii, cu persoanele cu putere de decizie. Saturn din casa relațiilor intră într-un aspect disonant cu planetele din casa carierei și șefilor, așa că nu sunt excluse surprize mai puțin plăcute și răsturnări de situație.

 

Fecioară

 

Casa muncii și sănătății este dinamizată astăzi odată cu formarea Lunii Pline din zodia Vărsător. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în activitățile de la serviciu. Pot avea loc încheieri de etape, finalizarea unor proiecte începute în luna februarie. Atenție la starea de sănătate, care poate fi afectată, pentru că va fi dinamizată axa cardio-vasculară!

 

Balanță

 

Astăzi are loc Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează în sectorul iubirii, aventurilor romantice, creativității, copiilor și valorificării unei pasiuni. Posibil să închei niște etape în planul sentimental, să culegi roadele unui proiect de creație sau să-ți schimbi atitudinea în raport cu copiii, dacă ești părinte. Oricum ar fi, pot avea loc schimbări bruște și răsturnări de situație.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Vărsător, care vine cu încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind casa, spațiul locativ, o mutare sau o tranzacție imobiliară. Din contextul astral face parte și Saturn care intră într-un aspect dizarmonic cu Marte, guvernatorul tău, și cu Uranus, planeta imprevizibilului, ambele în tranzit prin casa relațiilor. Așadar, nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în familie sau în relația cu partenerul de cuplu.

 

Săgetător

 

Astăzi are loc Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează în sectorul comunicării, gândirii, negocierilor, informațiilor și cunoștințelor. Comunicarea cu cei cu care interacționezi este importantă și va fi nevoie să faci față provocărilor în cazul unor surprize neașteptate sau răsturnări de situație în relațiile de muncă. De asemenea, poți încheia cu succes un curs, să obții o bursă de studiu.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Vărsător, care vine cu încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri financiare. Pentru că fenomenul astral se formează în casa banilor și Saturn, guvernatorul tău, face un aspect dizarmonic cu planetele din casa speculațiilor financiare, este de preferat să ai grijă de banii tăi, să nu iei decizii bruște, pentru că este posibil să ai pierderi.

 

Vărsător

 

Ești vedeta zilei de astăzi, pentru că Luna Plină din zodia Vărsător se formează în casa personalității tale și s-ar putea să te remarci, să ieși în față, să vrei să-ți faci auzite ideile originale. Surprize și răsturnări de situație în planul vieții de familie sau în relațiile cu părinții sau cu unii membrii ar putea să apară din cauza aspectului dizarmonic, care se formează între Saturn, planeta restricțiilor și lecțiilor de viață, și planetele din casa familiei.

 

Pești

 

Astăzi are loc Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează în sectorul subconștientului, izolării, trecutului și introspecției. Posibil să simți fenomenul astral mai puternic decât alte zodii, să apară o criză sau să se tensioneze relațiile cu partenerul sau cu cei cu care desfășori activități. Cert este că ai nevoie de liniște să-ți limpezești mintea și să poți lua niște decizii radicale în planul profesional.

 

 

related posts

Modifică setările cookies