Horoscop zilnic 12 decembrie 2020. Leii nu trebuie să cedeze unei oferte tentante, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 12 decembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări și interes pentru administrarea unor sume de bani, altele decât cele provenite din salarii. Pentru a evita unele confruntări cu partenerul, este recomandat ca astăzi să cooperezi cu inițiativele acestuia privind finanțele. Dacă reușești să pastrezi armonia în cuplu, vei avea parte de o seară romantică.

 

Taur

 

Toată atenția îți este îndreptată astăzi către partener. Evită să ai accese de gelozie sau de posesivitate și lucrurile se vor desfășura normal! Deși îți propui să ai un weekend liniștit, este posibil să ai parte și de vești de la serviciu și să fii nevoită să lucrezi o parte din zi.

 

Gemeni

 

Se anunță o zi aglomerată în ce privesc chestiunile gospodărești sau dacă trebuie să faci ceva pentru serviciu. Posibil să ai un dead-line pentru o colaborare extraprofesională și toată ziua să ți-o ocupi muncind. Dacă tot este rost de muncă, măcar termină tot ce ai de făcut și lasă ziua de duminică liberă!

 

Rac

 

Cum Luna îți traversează sectorul asociat iubirii, aventurii, romantismului, dar și copiilor, decizi ca astăzi să le acorzi celor dragi timpul tău. Totodată, faci shopping online și comanzi niște jocuri interactive pentru zilele de sărbători, pentru a vă umple timpul și a vă distra.

 

Leu


Prioritatea ta de astăzi este familia și planurile care privesc regimul unei locuințe. Dacă ai în plan să vinzi, să cumperi sau să închiriezi un imobil și primești vreo ofertă tentantă, ai grijă pentru că există riscul să primești promisiuni, care să nu se concretizeze!

 

Fecioară

 

Profită de ziua de astăzi, în care abilitățile de comunicare sunt potentate, pentru a face un plan de negociere pentru o colaborare! Totodată, dacă ești implicată într-o activitate intelectuală și pregătești o lucrare, studiezi un domeniu de interes pentru tine, vei avea un randament ridicat. În partea a doua a zilei, poți primi vești din străinătate de la cineva cu care îți face plăcere să discuți.

 

Balanță

 

Preocuparea principală de astăzi sunt bani: să încasezi, să faci socoteli, să administrezi un buget și de ce nu, să pleci la cumpărături. Cheltui o sumă însemnată de bani pentru cei dragi, deoarece te simți generoasă.

 

Scorpion

 

După o săptămână aglomerată la serviciu, astăzi, cu Luna în semnul nașterii tale, ai multă energie, motivată fiind de rezultatele obținute și mai ales de faptul că ai încredere în forțele tale. Totodată, acorzi ajutorul unui membru al familiei, care are nevoie de tine, dar și unui prieten sau apropiat, care te solicită într-o problemă ivită în gospodărie.

 

Săgetător

 

Nu prea ești în apele tale astăzi. Poate și pentru că Luna îți traversează sectorul asociat subconștientului și universului interior. Nu te alarma, că este doar o stare trecătoare! Imediat ce Luna se mută în semnul nașterii tale, vibrația se schimbă și vei avea energie și motivație să faci multe lucruri.

 

Capricorn

 

Te preocupă, astăzi, planurile de viitor și relația cu prietenii în detrimentul relației cu partenerul de cuplu. Posibil să ai parte de reproșuri din partea acestuia și ar trebui să faci în așa fel încât să-ți dedici timp și lui. Este greu să pastrezi un echilibru și să faci față tuturor domeniilor din viața ta, însă după o discuție mai lungă, reușești să îl împaci.

 

Vărsător

 

Chiar dacă este o zi liberă, preocuparea ta principală de astăzi este pentru carieră, pentru imaginea și statutul personal, pentru proiectele tale profesionale. Dacă nu ai reușit să termini ieri ceea ce aveai de facut, îți rezervi câteva ore astăzi, mai ales că ai niște idei, în jurul cărora ai putea să faci o strategie pentru un proiect.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna în casa principiilor și sistemului de valori, îți aduce dialoguri interesante cu persoane pe care le consideri mentori. Axa cunoașterii este activată și ești interesată să-ți achiziționezi niște cărți, pe care intenționezi să le citești în perioada sărbătorilor.

 

Vezi și: Tzanca Uraganu a ajuns vegetarian! - Trending Review cu Daragiu - episodul 50

related posts

Modifică setările cookies