Horoscop zilnic 12 decembrie 2021. Racii sunt pregătiți să înceapă o nouă aventură profesională, ce se întâmplă cu Berbecii 


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 12 decembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Contextul astral de astăzi, cu Luna plasată în semnul nașterii tale, îți aduce multă energie și inițiativă. Posibil să te implici în rezolvarea unor situații care implică relațiile de prietenie. Dacă te pregătești să pleci într-o călătorie, pui la punct ultimele detalii. În partea a doua a zilei este posibil să discuți despre intrarea în posesia unor bunuri de o valoare mai mare sau a unei sume, pe care o administrezi în numele unei persoane din familie.

 

Taur

 

Ziua de astăzi aduce reluarea unor discuții cu partenerul de cuplu, legate de sfera profesională, de o schimbare pe care simți că este nevoie să o faci în următoarea perioadă. Dacă lucrezi pe cont propriu, apar proiecte noi, însă nu iei nicio decizie fără să te consulți cu partenerul de cuplu.

 

Gemeni

 

Astăzi poți avea surprize venite de la prieteni sau de la persoane cu care desfășori activități. Se poate să revină în actualitate o situație în relațiile profesionale sau care privesc sarcinile curente și să fii nevoită să iei niște decizii sau să rezolvi rapid contextul apărut.

 

Rac

 

Astăzi, poți face un anunț care privește activitatea ta profesională. Dacă ai decis să faci o schimbare, este momentul să-ți anunți colegii. Ești pregătită să începi o nouă aventură profesională, care-ți va pune în valoare calitățile și experiența acumulată.

 

Leu

 

Este suficient, astăzi, să ai un dialog cu partenerul de cuplu, legat de petrecerea timpului și activitățile de relaxare, ca să începi să cauți niște oferte pentru vacanța de iarnă. Nu stai foarte bine cu finanțele, dar Luna plasată în zodia Berbec îți aduce inițiativă și determinare să obții ceea ce-ți dorești, chiar dacă scad conturile de economii sau apelezi la cardurile de credit.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi te trimite la shopping și este posibil să depăsești bugetul alocat cadourilor. Totodată, ești interesată de achiziționarea unor cursuri sau ateliere, de participarea la niște seminarii sau workshopuri într-un domeniu de interes pentru tine. În partea a doua a zilei, poți primi un cadou surpriză de la cineva apropiat.

 

Balanță

 

Astăzi au loc dialoguri cu partenerul de cuplu legate de administrarea unor sume comune sau a patrimoniului, regimului unui imobil sau teren. S-ar putea să aveți în plan să faceți o mutare sau schimbări în casă și este nevoie să faceți niște socoteli, ce bani aveți sau câți mai aveți nevoie.

 

Scorpion

 

Se anunță o zi activă la locul de muncă sau privind treburile gospodărești. Te trezești de dimineață cu energie și ai o listă lungă de făcut până seara. Te simți motivată și ai o dispoziție bună, așa că profită de această zi cu energie să rezolvi cât mai multe!

 

Săgetător


Contextul astral de astăzi îți aduce precupări pentru sfera sentimentală sau pentru relațiile cu copiii, dacă ești părinte. Dacă ești singură, este posibil să iei inițiativa și să contactezi pe cineva cu care flirtezi de ceva vreme, să propui o ieșire în doi. Se anunță o zi favorabilă iubirii.

 

Capricorn

 

Atenție, astăzi, la comunicarea cu prietenii, pentru că este posibil să intrați în niște conflicte de idei sau dispute pe diverse teme! Posibil să faci și niște deplasări cu membrii familiei, să mergeți la cumpărături sau să ieșiți într-un târg și să petreceți câteva ore împreună.

 

Vărsător

 

S-ar putea, astăzi, să ai dialoguri cu cineva apropiat despre o situație apărută la serviciu și care te frământă foarte tare, pentru că nu găsești o soluție, să rezolvi un conflict cu un coleg. În partea a doua a zilei, ieși cu niște prieteni sau doar stai la povești și puneți la cale o ieșire în afara orașului.

 

Pești

 

Informațiile care-ți parvin, astăzi, prin intemediul prietenilor au rolul de a-ți schimba puțin perspectiva asupra unor lucruri, pe care, până de curând, le vedeai altfel. Acum totul este diferit, pentru că au apărut niște evenimente, care ți-au schimbat cu totul viziunea asupra vieții.

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Dani Ionescu - „M-au chemat la videochat, la interviu”

related posts

Modifică setările cookies