Horoscop zilnic 12 decembrie 2022. Berbecii au energie și dispoziție de distracție, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 12 decembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna îți traversează astăzi sectorul vieții afective, context astral care îți aduce preocupări pentru aventuri romantice, dacă ești singură. Dacă faci parte dintr-un cuplu, dorești să îi acorzi mai multă atenție partenerului. Ai energie, dispoziție de distracție și cauți metode noi de a petrece timpul. Dacă ești implicată într-un proiect de creativitate, vei avea un randament ridicat.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna traversează zodia Leu îți dă posibilitatea să-ți dai seama cine din familie îți este alături într-un moment delicat. De asemnea, s-ar putea să vă impuneți fiecare punctul de vedere și să apară tensiuni din cauza unui bun imobiliar.

 

Gemeni

 

Astăzi, Luna traversează zodia Leu și se activează casa comunicării, însă este posibil să nu fii prea deschisă la opiniile altora și dialogul să fie unul tensionat. Acceptă și alte puncte de vedere! De asemenea, ai putea să-ți redirecționezi energia către o activitate educațională, să înveți lucruri noi, pentru că ai un randament ridicat.

 

Rac

 

Cu Luna în tranzit prin casa financiară vei avea impulsul să cheltui mai mult decât îți permiți, așa că ai grijă la buget! Posibil să apară și unele cheltuieli neprevăzute, așa că nu ar strica dacă ți-ai lăsa rezervă o sumă de bani.

 

Leu

 

Ești vedeta zilei de astăzi, pentru că Luna îți traversează zodia și îți imprimă o stare de entuziasm și optimism. S-ar putea să molipsești și pe alții cu buna ta dispoziție. Posibil să iei niște decizii bune în sfera sentimentală, să faci niște schimbări. De asemenea, este o zi bună pentru creație.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi, în casa Luna îți traversează casa subconștientului, izolării și trecutului, îți aduce o stare de melancolie, care are legătură cu persoane din trecut, membrii ai familiei sau o persoană cu care ai trăit o poveste de dragoste. De asemenea, s-ar putea să ai o stare fără energie și să fii nevoită să te odihnești mai mult. Axa cardio-vasculară este activată și recomandarea astrelor este să nu te suprasoliciți prea mult.

 

Balanță

 

Luna îți traversează astăzi casa prietenilor și este posibil să apară discuții mai tensionate, care pot duce la conflicte dacă nu stiți să gestionați situația. De asemenea, cineva din grupul de prieteni te poate surprinde neplăcut într-o chestiune profesională dintr-un proiect pe care îl desfășurați împreună.

 

Scorpion

 

Luna traversează astăzi zodia Leu, respectiv sectorul carierei. Vei simți o nevoie mai mare de afirmare și vei face tot posibil să te faci remarcată. Totodată, s-ar putea să ai niște discuții cu șefii legate de salarizare sau de o sumă de bani, pe care trebuie să o primești sub formă de bonus sau primă.

 

Săgetător

 

Cu Luna în tranzit prin zodia Leu astăzi vei fi interesată mai mult de petrecerea timpului cu partenerul de cuplu sau cu copiii, dacă ești părinte. Dacă ești singură, ești deschisă unei relații sau chiar unei aventuri romantice. La serviciu, s-ar putea să te remarci într-un proiect de creație sau vii cu idei originale.

 

Capricorn

 

Luna traversează astăzi zodia Leu, respectiv casa intereselor financiare și este posibil să existe discuții despre investițiile comune cu partenerii de afaceri, cu cei cu care desfășori activități sau cu partenerul de cuplu. Atenție la o investiție cu risc, pentru că s-ar putea să ai pierderi!

 

Vărsător


Cu Luna în tranzit prin zodia Leu, respectiv prin casa relațiilor și parteneriatelor profesionale vei simți nevoia să-ți petreci timpul cu partenerul sau dacă au existat neînțelegeri, să lămurești unele aspecte tensionate. Dacă partenerul îți face reproșuri și realizezi că are dreptate, vei căuta să ajungeți la căi comune de comunicare și să rezolvați situația.

 

Pești

 

Dacă simți că începi săptămâna în forță, cu momente tensionate și cu sarcini care nu se mai termină, încearcă și fă-ți un plan pe care să-l urmezi, dar fără să te suprasoliciți prea mult. Axa cardio-vasculară este activată și este posibil să-ți fie afectată sănătatea, dacă nu ceri ajutorul colegilor.

related posts

Modifică setările cookies