Horoscop zilnic 12 februarie 2021. Gemenii nu trebuie să se întoarcă la o iubire din trecut, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 12 februarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Dacă în prima parte a zilei ești de acțiune, după prânz, pare că lucrurile nu se mai desfășoară cu aceeași rapiditate, poate și din cauza dispoziției tale, care se schimbă și nu mai poți face față provocărilor. Posibil o situație care apare neprevăzut în planul relațional să te dezechilibreze.

 

Taur

 

Dacă în prima parte a zilei, lucrurile la serviciu se desfășoară normal, în partea a doua a zilei, ești mai sensibilă la reacțiile celor din jur, în special la remarcile colegilor sau prietenilor. Posibil unele lucruri să le iei mult prea personal. 

 

Gemeni

 

S-ar putea ca meritele tale profesionale să fie recunoscute astăzi. Șefii îți propun un nou proiect. În planul relațional, te caută cineva din trecutul tău, însă ai grijă că nu este recomandat să începi o relație sentimentală, când Mercur, guvernatorul tău, este retrograd!

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce în prim plan activități de dezvoltare personală sau profesională, mai ales dacă vrei să-ți consolidezi poziția la locul de muncă. În planul sentimental, reușești să intri în armonie cu partenerul și pregătiți un weekend în doi.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare generală bună, preocupări pentru relația de cuplu, în special pentru relația intimă și îi pregătești partenerului o surpriză pentru weekend. În ce privește situația financiară, faci niște socoteli și încerci să aduci îmbunătățiri, prin sume importante pe care le vei vira în conturile de economii.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu colaboratorii, asociații, partenerii de afaceri sau cu cei cu care desfășori activități, pentru a rezolva o problemă apărută. Lucrurile vor merge în direcția bună pentru ambele părți implicate. În ce privește legătura cu partenerul de cuplu, este posibil o problemă de sănătate, a cuiva din familie, să vă dea peste cap planurile din weekend.

 

Balanță

 

Deși ți-ai luat o zi liberă, este posibil să fii nevoită să rezolvi niște situații, care apar neprevăzut la serviciu. Ești obișnuită să lucrezi și în zilele libere, așa că încerci să te mobilizezi pentru a scăpa rapid de ce ai de făcut și să te poți relaxa.

 

Scorpion

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală. Este o zi favorabilă întâlnirilor sau dialogurilor cu partenerul de cuplu în care să abordezi și chestiunile familiale sau proiectele voastre de viitor. Dacă ești singură, tinzi să flirtezi cu cineva cunoscut prin intermediul serviciului.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări casnice, pentru familie, pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice. Este posibil să fii nevoită să faci niște drumuri la o instituție financiară dacă nu reușești să rezolvi online.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi favorizează comunicarea, exprimarea prin artă. Creativitatea ta este la cote înalte și îi vei surpride pe cei apropiați. Posibil să-ți valorifici un talent, o pasiune și să poți obține și satisfacție personală, prin crearea unor lucruri de tine, dar și beneficii financiare.

 

Vărsător


Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară. Posibil să încasezi niște sume de bani, mergi la cumpărături, primești o ofertă de job cu o salarizare mai bună sau afli de la serviciu că vei primi niște beneficii pe lângă salariu. 

 

Pești

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce prezența Lunii în semnul nașterii tale. Poți avea trăiri confuze, emoții contradictorii și simți nevoia de liniște, să-ți pui ordine în gânduri. Pentru a putea să-ți îndeplinești sarcinile la serviciu sau să te ocupi de familie ai nevoie de armonie interioară.

 

 

Olimpiada Mamicilor - episodul 2: Ce trebuie să știe o gravidă despre greutatea corporală în timpul sarcinii

related posts

Modifică setările cookies