Horoscop zilnic 12 februarie 2023. Balanțele singure și-ar putea găsi jumătatea, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 12 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi este posibil să abordezi subiecte legate de cheltuielile comune, să revină în actualitate niște situații, pe care le-ai mai traversat și să fii nevoită să iei, împreună cu partenerul, o decizie. De asemenea, este de așteptat să apară unele cheltuieli neprevăzute, să ajuți pe cineva din familie cu o sumă de bani.

 

Taur


Posibil, astăzi, să apară unele tensiuni în raport cu partenerul de cuplu, din cauza unor principii și mentalități diferite. De asemenea, s-ar putea să fie nevoie să iei o decizie radicală în planul profesional, pentru că responsabilitățile pe care șefii ți le-au dat în ultima perioadă nu intră în acord cu ce-ți dorești tu.

 

Gemeni

 

Astăzi, Luna îți traversează casa sănătății și este posibil să apară unele disfuncții organice, așa că ar fi bine să nu te suprasoliciți prea mult, să lași pe altă zi chestiunile gospodărești, care pot fi amânate. De asemenea, s-ar putea să apară evenimente neprevăzute și vești surpriză de la cineva din străinătate.

 

Rac

 

Astăzi este posibil să apară surprize în relația cu un prieten, mai ales dacă ați avut niște dispute în ultima perioadă. De asemenea, și-n planul sentimental s-ar putea să apară discuții sau să fii nemulțumită de o situație, pe care încerci să o treci cu vederea, să nu strici weekend-ul.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să te preocupe chestiunile casei sau rezolvarea unor treburi gospodărești. De asemenea, poți primi niște oferte de colaborare sau partenerul te anunță că este posibil să-și schimbe jobul. Vă consultați și luați decizia, după ce ajungeți la o concluzie, astfel încât să nu vă afecteze timpul petrecut împreună.

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să faci mai multe deplasări, însă nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în drumurile sau programul tău. Poți avea dialoguri cu partenerul de cuplu, legate de activitatea profesională și de faptul că-ți dorești o schimbare. Încă nu știi cum, dar ești sigură că vei afla în scurt timp. Dacă ești singură sau flirtezi cu cineva, care simți că nu-ți acordă aceeași atenție pe care i-o acorzi tu, este posibil să iei o decizie radicală.

 

Balanță

 

Luna îți traversează, astăzi, casa banilor și te va va preocupa situația financiară, cheltuiele, achitarea unor utilități, rate, returnarea unor datorii. Faci socoteli, pentru că intenționezi să-I propui partenerului să plecați câteva zile la relaxare. Posibil să apară unele situații neașteptate în relația de cuplu sau dacă ești singură, să cunoști pe cineva brusc și neașteptat.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează astăzi semnul zodical și te vei ocupa mai multe de tine și de ce-ți dorești. Posibil să acorzi mai multă atenție sentimentelor, emoțiilor și amintirilor. Unele dintre ele ar putea să te tulbure, mai ales dacă-ți aduci aminte de cineva din trecut cu care ai avut o relație și nu s-a terminat prea bine. Privește spre viitor, fără să ignori experiențele trecute! 

 

Săgetător

 

S-ar putea să nu fii în apele tale, astăzi, pentru că Luna îți traversează casa subconștientului și mintea îți este departe, vrei să analizezi anumite situații din viața ta, să reflectezi, să te reechilibrezi. Ai nevoie de mai multă odihnă și de compania prietenilor, pentru a uita de unele frământări.

 

Capricorn

 

Astăzi se anunță o zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii, să ieși în oraș sau să mergi la o întâlnire romantică. Lasă problemele de serviciu și bucură-te de relaxare și de compania persoanelor dragi! Vei avea conversații plăcute și este posibil să te întâlnești și cu cineva pe care nu ai mai văzut de mult.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi dinamizează casa carierei și imaginii și este posibil să te remarci, dacă apare o situație neașteptată. De asemenea, dacă vin propuneri noi de proiecte, care ți-ar îmbunătăți situația financiară, s-ar putea să te accepți, fără să te mai uiți în urmă.

 

Pești

 

Cu Luna în tranzit prin casa principiilor și credințelor, este posibil să cauți esența lucrurilor și mecanismele prin care să te eliberezi de anumite mentalități învechite, care nu te mai ajută să progresezi. Dacă ai încredere în tine și ești dispusă să-ți lărgești perspectiva asupra lumii, vei reuși să-ți depăsești limitele.

related posts

Modifică setările cookies